Tallinnan hotellit

Tallinna on hotellien suhteen suoranainen aarreaitta. Tässä luvussa listaan vastuullisia valintoja, upeita luksuselämyksiä, käteviä itsepalveluhotelleja ja perheen kesken kivoja kylpylähotelleja. Etsi oma suosikkisi, ja vinkkaa myös meille omia parhaita hotellivinkkejäsi kommenttikenttään alla!

Valitse sijainti näillä kriteereillä

Mieti oman lomasi suhteen, mitä aiot matkallasi eniten tehdä ja nähdä. Keskustassa tai sataman lähistöllä yöpymisellä on kätevät puolensa, mutta esimerkiksi pohjoisemmassa Tallinnassa kannattaa majoittua, jos joka tapauksessa aikoo luuhata Telliskivessä ja Koplissa antaumuksella. Tallinnan hotellit -luvussa on vinkkejä jokaiselle hintaluokalle ja tyylitajulle.

Vanhakaupunki on monen suosikkikohde. Alueella on todella tunnelmallisia majapaikkoja, joissa on vahvaa keskiaikaista, tarinallista tunnelmaa. Kun pimeä laskeutuu ja päivälaivailijat poistuvat, on maagista tallustella hiljenneillä mukulakujilla kohti omaa uniikkia hotelliaan, jonka katon alla kaupungin historia elää ja hengittää. Kiva asia on, ettei hintataso Vanhankaupungin puolella ole sen korkeampi kuin muuallakaan – joka kukkarolle löytyy valinnanvaraa. Vanhassakaupungissa on myös lapsiperheen kannalta parhaat kylpylähotellit. Lue lisää: Tallinna Top 10 lasten kanssa

Keskusta ja keskustaan kuuluva Rotermanni ovat oivia majoitussijainteja, jos tärkeää on olla lähellä satamaa tai ylipäänsä hyvien liikenneyhteyksien lähettyvillä. Keskustasta on helppo ajella ratikalla tai bussilla jokaiseen suuntaan, tai kävellä, sillä onhan Tallinna oiva kävelykaupunki. Tallinnan hotellit ovat keskustan seudulla yleensä moderneja, tyylikkäitä ja monipuolisia.

Telliskivi ja Kalamaja ovat valintasi, mikäli mieleesi ovat tehdasmiljööt, taide-elämä, kulttuurikuppilat ja aktiivisen kaupunkikulttuurin ylistäminen. Kun majoitus sijaitsee pohjoisessa Tallinnassa, ovat pienen matkan päässä kaikki idylliset ja valokuvaukselliset puutalokujat, paikallismuseo, merenrannan innovaatiot, käsityöläisten ja startupien luovat kaupunkikeskukset ja lukuisat lokoisat hengailukuppilat.

Tallinnan parhaat hotellit hintaluokan mukaan

Tripsteri listaa Tallinnan hotellisuositukset karkeasti hintaluokan mukaan. Jokaisessa luvussa on mainittu sekä erityisen vastuulliset hotellit että sijainnit, jotta saat helposti navigoitua majapaikkaasi!

Kaikkiin hotelleihin on usein hyviä tarjouksia. Kurkkaa ajankohtaiset parhaat hinnat linkeistä hotelleiden alta. Kun varaat Tripsterin kautta, saat sekä itse parhaan tarjouksen että autettua pientä matkailuyritystä. Me saamme jokaisesta varauksesta pienen komission, jolla ylläpitää muun muassa näitä sivuja! Sinä et menetä mitään, päinvastoin. Sydämellinen kiitos!

Tallinnan parhaat hotellit – ylellinen elämys

Tallinnan keskihintaiset hotellit – mukana helmiä

Tallinnan kylpylähotellit – kurkkaa nämä erityisesti perheen kanssa matkatessa

Tallinnan edulliset hotellit – aina myös budjettivaihtoehtoja!

Oppaan pääsivu: Tallinna

Lataa ilmainen DayTripster-sovellus ja tee Tallinnaan omia suosikkikierroksiasi!

iOS-latausnappi
Android-latausnappi

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *