Tallinnan edulliset hotellit

Tallinnassa on tilaa jokaiselle budjetille. Kurkkaa nämä kätevät ja edulliset majoituspaikat pienelle matkakassalle!

Tallinnan edulliset hotellit -luku täydentyy hiljalleen! Ota yhteyttä, jos haluat tarjota hotelliasi meille testiin!

Näihin hotelleihin on usein hyviä tarjouksia. Kurkkaa ajankohtaiset parhaat hinnat linkeistä hotelleiden alta. Kun varaat Tripsterin kautta, saat sekä itse parhaan tarjouksen että autettua pientä matkailuyritystä. Me saamme jokaisesta varauksesta pienen komission, jolla ylläpitää muun muassa näitä sivuja! Sinä et menetä mitään, päinvastoin. Sydämellinen kiitos!

CITYBOX, SATAMA

Kompakti ja innovatiivinen hotelli yhdistää budjettihotellia ja hostellia. Itsepalveluhotelli sijaitsee Porto Francon rakennuksessa Tallinnan satamassa, siis aitiopaikalla. Liki 300 huoneen budjettihotelli tarjoaa valikoimaa niin yksinmatkaavalle kuin perheillekin, ja sviittejäkin löytyy. Kaikki sujuu sisäänkirjautumista myöten vaivattomasti, ja lasihissit kuljettavat kerroksiin nopeasti. Viidennen kerroksen satamamaisema on suosituksemme erikoispyynnöksi! Lähteviä laivoja on tunnelmallista seurata korkeista ikkunoista.

Huoneet ovat pieniä, eikä varustelu ole kovin monipuolinen budjettisyistä, mutta kaikki on tyylikästä ja hotelli on mukavan hiljainen. Lisää tilaa löytyy kolmannen kerroksen kauniista oleskelutiloista, joissa on myös kahviautomaatti. Lemmikit ovat tervetulleita lemmikkimaksulla. Alakerrassa on aamiais-ja lounasravintola Loulou, jonka myslipuuro on erityisen maukasta.

Osoite: Laeva 1, Porto Franco

Suositus: yksinmatkustaville, ystävyksille, perheille, pitkään viipyville

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus

FAT MARGARET’S HOSTEL, Kalamaja

Kalajamassa sijaitseva hostelli on nopeiden kulkuyhteyksien varrella satamaan ja Vanhaankaupunkiin. Hostellissa on yhteiskeittiö sekä aamulla klo 9–11 vapaasti käytettävissä oleva sauna ja pulahdusallas. Yhteisissä tiloissa voi rentoutua vaikkapa pöytätennistä pelaten. Respasta on mahdollista ostaa kylmiä juomia, ja alakerran automaatista voi lunastaa välipaloja. Hinta–laatusuhde on fantastinen. Rakennus on kaunis ja historiallinen, vaikkakin käytävät ovat hieman nuhjuiset. Huoneet ovat kuitenkin siistejä. Ylimääräinen säilytystila vaatteille ei olisi pahitteeksi.

Osoite: Põhja puiestee 27

Suositus: yksinmatkustaville, ystävyksille

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus

Tallinnan edulliset hotellit -luku täydentyy myöhemmin! Lue lisää muista hotellisuosituksistamme:

Tallinnan hotellit – valitse sijainti näillä kriteereillä

Tallinnan parhaat hotellit

Tallinnan keskihintaiset hotellit

Tallinnan kylpylähotellit

Oppaan pääsivu: Tallinna

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *