Tallinnan parhaat hotellit

Tallinnassa on helppoa ja kukkaroystävällistä viettää luksuslomaa! Tässä listauksessa mukana tyylikästä huippulaatua ja kauniita boutiquehotelleja.

Tallinnan parhaat hotellit Tripsterin valikoimina tarjoavat pientä luksusta, vastuullisuutta, tyylitajua ja jopa aikakoneseikkailun keskiajalle. Tämä listaus täydentyy hiljalleen. Ota yhteyttä, jos haluat tarjota hotelliasi meille testiin!

Myös näihin hotelleihin on usein hyviä tarjouksia. Kurkkaa ajankohtaiset parhaat hinnat linkeistä hotelleiden alta. Kun varaat Tripsterin kautta, saat sekä itse parhaan tarjouksen että autettua pientä matkailuyritystä. Me saamme jokaisesta varauksesta pienen komission, jolla ylläpitää muun muassa näitä sivuja! Sinä et menetä mitään, päinvastoin. Sydämellinen kiitos!

KESKUSTA: SWISSOTEL

© Swissotel, Tallinna
© Swissotel, Tallinna

Lasillinen kuohuvaa 25. kerroksessa iltahämyisen Tallinnan kattojen yllä, oman hotellihuoneen ikkunan äärellä? Monen kävijän Tallinnan parhaat hotellit -listan kärkipäähän sijoittuva Swissotel on luksuselämys, josta etenkin pariskunnat ja hemmotteluporukat varmasti nauttivat. Huoneet ovat modernit ja siistit, pedit kelpaavat vaativammallekin ja aamiaisella on runsaasti valinnanvaraa – esimerkiksi ihania smoothieita. Keskustaan on helppo kävelymatka, ja Stockmann sijaitsee aivan naapurissa. Ylimmän 30. kerroksen baari tarjoilee ylellisiä maisemacocktaileja.

Tornimae Street 3

Suositus: pariskunnille, tyttöjen reissulle, liikematkaajalle

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus

VANHAKAUPUNKI: HOTEL TELEGRAAF

© Hotel Telegraaf, Tallinna
© Hotel Telegraaf, Tallinna

Vene-kadun historiallinen rakennus kätkee uumeniinsa hotellihelmen. Taiteellinen art deco -tyylinen hotelli on luksuskokemus ja elämys. Yksityiskohtia riittää peileistä vessapaperirulliin. Hotellin spa hemmottelee ja on todella kaunis. Hotellin venäläinen fining diningia tarjoileva Tchaikovsky-ravintola on sekin laatuelämys.

Vene Street 9

Suositus: pariskunnille, juhlavaan hemmotteluun

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus

VANHAKAUPUNKI: VILLA HORTENSIA

© Villa Hortensia, Tallinna
© Villa Hortensia, Tallinna

Tripsterin erikoismaininta kategoriassa Tallinnan parhaat hotellit!

Oletko täysin rakastunut Vanhankaupungin kujiin ja keskiajan tuulahduksiin? Villa Hortensia on pienimuotoinen majatalo, jonka kuusi erikokoista huonetta sijaitsevat kuuluisalla Mestarien pihalla. Kun käsityöläisten putiikit ja suklaakahvila Pierre Chocolaterie hiljenevät, voit sinä laittaa takkaan tulet, keittää kupin teetä ja nautiskella historian havinasta ja muinaisesta tunnelmasta. Nurkan takana on lukuisia ravintoloita, kahviloita ja Raatihuoneen tori. Varaudu sokkeloisiin portaisiin ja seikkailuun!

Vene 6

Suositus: pariskunnille, perheille, erilaista majoituselämystä kaipaavalle

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus

LISÄÄ HOTELLEJA

Tallinnan hotellit – valitse sijainti näillä kriteereillä

Tallinnan keskihintaiset hotellit

Tallinnan kylpylähotellit

Tallinnan edulliset hotellit

Oppaan pääsivu: Tallinna

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *