Tallinnan kylpylähotellit

Pääkuva: © Kalev Spa Hotel Tallinn

Perheen kanssa paras valinta on usein puuhakas kylpylähotelli, jossa kaikki taatusti viihtyvät. Toki monessa Tallinnan kylpylähotellissa on myös oikein miellyttävä K18-rentoutumisosasto ihan ilman lapsia!

Valitse Tallinnan kylpylähotellit kohteeksesi, kun mieli kaipaa rentoutusta, sielu lepoa tai lapset riemua! Tämä luku täydentyy hiljalleen. Ota yhteyttä, jos haluat tarjota hotelliasi meille testiin!

Näihin hotelleihin on usein hyviä tarjouksia. Kurkkaa ajankohtaiset parhaat hinnat linkeistä hotelleiden alta. Kun varaat Tripsterin kautta, saat sekä itse parhaan tarjouksen että autettua pientä matkailuyritystä. Me saamme jokaisesta varauksesta pienen komission, jolla ylläpitää muun muassa näitä sivuja! Sinä et menetä mitään, päinvastoin. Sydämellinen kiitos!

METROPOL SPA, Rotermanni

Tämän listauksen muut Tallinnan kylpylähotellit sijaitsevat Vanhassakaupungissa, mutta Rotermannin korttelista löytyy eräs mukava kylpylähotelli mielenkiintoisessa rakennuksessa. Metropol Spa omaa tunnelmallisen wellness-osaston hoitoineen ja pienen mutta näyttävän spa-osaston altaineen, jacuzzeineen ja saunoineen. Huoneita on 137, ja tyyli on pohjoismaisen elegantti. Sijainti on mitä keskeisin.

Osoite: Roseni 1

Suositus: pariskunnille ja perheille, liikematkaajalle, kylpijöille

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus

KALEV SPA HOTEL TALLINN, Vanhakaupunki

Lapsiperheen suosikkihotelli on vuoden 2019 remonttinsa jälkeen muovautunut todelliseksi keitaaksi. Kylpylähotelli omaa tilavan vesipuiston, jossa on useita eri tason vesiliukumäkiä, kuten rengasliuku ja hurja putkiliuku (aikuisille mutkavaroitus!), lämpimiä altaita, virta-allas, lastenaltaita, 50 metrin kuntouima-allas, baari sekä höyrysauna maisemalla. Lisämaksusta K18-saunakeskus Oasiksen ilot, kuten muun muassa japanilainen kylpy, Sininen laguuni ja Höyryluola. Hotellihuoneet ovat mukavia ja pedit laadukkaita. Saatavilla yhdistettyjä perhehuoneita ja lemmikkihuoneita. Kylpylähotelli sijaitsee kätevästi Vanhassakaupungissa. Aamiaissali on kaunis, mutta vegaaninen tarjonta jättää hieman toivomisen varaa.

Kalev Span yhteydessä toimii ravintola Allee Restoran.

Osoite: Aia 18

Suositus: perheille, ystäväporukoille, pariskunnille, kylpylän ystäville

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus

BRAAVO SPA HOTEL, Vanhakaupunki

Tämäkin Vanhankaupungin rauhallisessa kulmauksessa sijaitseva, monelle tuntematon kylpylähotelli on lapsiperheiden mieleen. Suuriin, keittiöllisiin, hieman elämää nähneisiin perhehuoneistoihin on osaan oma sisäänkäynti, ja parvella varustetuissa tiloissa yöpyy isompikin seurue. Hotellin paras puoli edullisen hinnan ja sijainnin ohella on kylpylä, joka on yllättävän hyvin varusteltu. Lapsille on lämpöisiä altaita, joissa pulikoivat mielellään myös vauvat, ja ihana on myös japanilainen kuuma kylpy. Kuntoiluallas on 25m pitkä, ja ulkoaltaat ovat hauska elämys etenkin talvella! Suolasauna, höyrysauna ja infrapunasauna kutsuvat tavallisten löylysaunojen ohella. Hotellivieraille allasosasto ja kuntosali ovat ilmaisia aamuisin.

Kylpylähotelli tarjoilee pienen aamiaisen. Erikoisruokavaliota noudattavien kannattaa ottaa etukäteen yhteyttä ja kertoa toiveet.

Osoite: Aia 20

Suositus: perheille, kylpylän ystäville

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus

Tulossa lisää sisältöä lukuun Tallinnan kylpylähotellit! Vinkki: kurkkaa esimerkiksi hieman kauempana sijaitseva Viimsi Spa ja sen vesipuisto!

Tallinnan hotellit – valitse sijainti näillä kriteereillä

Tallinnan parhaat hotellit

Tallinnan keskihintaiset hotellit

Tallinnan edulliset hotellit

Oppaan pääsivu: Tallinna

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *