Lontoon keskihintaiset hotellit

Keskihintaisissa hotelleissa Lontoo tarjoaa todellista laatua – kun tietää mistä etsii. Jos sinulla on varaa maksaa kahden hengen huoneesta 130–300 euroa per yö, voit varata Lontoosta hotellin, joka on kokemus itsessään. Monet Lontoon keskihintaiset hotellit eivät ole vain yöpymistä varten, vaan houkuttelevat asiakkaita hauskoilla lisäpalveluilla. Kuntosalit, ravintolat, baarit ja kauneushoitolat ovat jo tuttuja palveluita, mutta nyt moni Lontoon hotelli haluaa erottautua toisista tarjoamalla tavallisia hotelliravintoloita laadukkaampia ja tyylikkäämpiä ruokapaikkoja, baareja joihin muutkin kuin hotellivieraat pääsevät – ja haluavat – sekä erilaisia tapahtumia. Tällä sivulla listatut hotellit sijaitsevat kaikki hyvillä tai nousevilla alueilla. Niiden kahden hengen huoneiden hinnat lähtevät 100–200 eurosta. Tässä Lontoon parhaat keskihintaiset hotellit.

Tämän sivun kautta voit myös tehdä varaukset suositeltuihin hotelleihin. Linkit vievät Hotels Combinen sivuille, jota kautta varaaminen on turvallista, luotettavaa ja kätevää.

Citizen M €€–€€€

Tate Modernin takana sijaitseva Citizen M Bankside on yksi Lontoon trendikkäimmistä uusista hotelleista. Huoneet ovat pieniä, mutta niissä on isot ja mukavat sängyt, hauskoja värivaloja ja kylpyhuoneet sadesuihkuilla. Hintaan sisältyy ilmaisia elokuvia, pieni tablettitietokone netissä surffailuun, ilmastointi ja televisio. Alakerrassa on tyylitietoinen baari-kahvila ja yleinen oleskelutila, joka suorastaan kutsuu viettämään leppoisaa aikaa oman huoneen ulkopuolella. Tsekkaa myös uudet Citizen M -hotellit, Citizen M Tower of London ja Citizen M Shoreditch. Kaikki Citizen M -hotellit tarjoavat todella hyvää laatua ja tunnelmaa edulliseen hintaan – sekä erinomaisen sijainnin.

Citizen M Bankside

Osoite: 20 Lavington Street, SE1
Metro: Southwark tai London Bridge
Hinta: Kahden hengen huoneet £130–210
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Citizen M Bankside -hotelliin tästä

Citizen M Tower of London

Osoite: 40 Trinity Square, EC3N
Metro: Tower Hill
Hinta: Kahden hengen huoneet £130–210
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Citizen M -hotelliin tästä

Citizen M Shoreditch

Osoite: 6 Holywell Lane, EC2A
Metro: Shoreditch High Street
Hinta: Kahden hengen huoneet £130–210
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Citizen M -hotelliin tästä

Hoxton Hotel: Shoreditch & HOLBORN €€–€€€

Hoxton Hotel Shoreditch aloitti Lontoossa edullisten putiikkihotellien buumin viime vuosikymmenen lopulla. Nyt Hoxtonin hotelleja on kaupungissa jo kaksi: alkuperäinen Shoreditchin kaupunginosassa ja uusi Holbornissa. Molemmat sijaitsevat keskustan itäpuolella, joka on trenditietoisten suosiossa. Sisustuksessa yhdistyvät pienet, hauskat yksityiskohdat ja hillityt värit. Hotelleissa on rennon tyylikkäät ravintolat. Pakettiin kuuluu sosiaalisia tapahtumia ryhmäjuoksuista viskinmaistajaisiin ja esitelmiin. Holbornin hotelli on kuin Shoreditchin hotellin tuoreempi versio, jossa on samat palvelut plus kauneussalonki.

Hoxton Hotel Shoreditch

Osoite: 81 Great Eastern Street, EC2
Metro: Old Street.
Hinta: Kahden hengen huoneet tavallisesti £140–240 per yö. Aamiainen kuuluu hintaan
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Hoxton Shoreditchiin tästä

Hoxton Hotel Holborn

Osoite: 199–206 High Holborn, WC1V
Metro: Holborn
Hinta: Kahden hengen huoneet tavallisesti £140–240 per yö. Aamiainen kuuluu hintaan
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Hoxton Holborniin tästä

Bermondsey Square Hotel €€–€€€€

Perussiistit, modernit huoneet, ystävällinen henkilökunta ja hyvä hinta–laatusuhde voisivat olla jo riittävä syy Bermondsey Squaren hotellissa majoittumiseen, mutta parasta hotellissa ovat sen pienet lisät ja vähän poikkeava sijainti. Alakerrasta löytyvät baari ja grilliravintola, joka tarjoilee kelvollista brittiruokaa. Jos rahaa on, voi satsata kalliimpaan kattohuoneeseen, johon kuuluu näköalaterassi kuumavesialtaalla. Bermondseyn alueella ei ole monia hotelleja, joten se tuntuu omalta, ihanalta löydöltä. Vaikka ollaan keskustan toimistoalueen laidalla, Bermondsey on jo asuinaluetta. Siksi siellä tuntee lontoolaisen elämän. Hotellin vieressä on indie-elokuviin erikoistunut leffateatteri sekä kapea Bermondsey Street, jota reunustavat pienet, sopivasti trendikkäät ravintolat ja kahvilat. Hotellin edustalla on perjantaisin antiikkitori ja viikonloppuisin Maltby Street Marketin ruokamarkkinat valtaavat lähikadut.

Osoite: Bermondsey Square, Tower Bridge Road, SE1
Metro: Borough tai London Bridge
Kahden hengen huoneen hinta: £125–175 (huone kattoterassilla noin £360)
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Bermondsey Square -hotelliin tästä

Z HOTEL: Soho, Piccadilly & Shoreditch €–€€

Pieni Z-hotellien ketju keskittyy palveluiden sijasta hyvään unenlaatuun ja keskeiseen sijaintiin. Huoneissa on hypoallergeeniset luomuvillapatjat, jotka on käsitelty luonnollisin keinoin hylkimään pölyä, luteita ja kaikenlaisia muitakin ötököitä. Unenlaatuun panostetaan myös hyvällä ilmanvaihdolla. Uusien hotellien hinnat pysyvät matalina jopa keskustassa, koska huoneet ovat minikokoisia, eikä kaikissa ole ikkunoita. Silti huoneisiin on sovitettu kylpyhuonetilat. Z-hotellit sopivat sinulle, jos haluat hyväkuntoisen hotellin keskustasta, tahdot nukkua hyvin ja pidät lisäpalveluista maksamista turhana. Z Sohossa tai Z Piccadillyssä yöpyessäsi pääset suoraan sänkyyn Sohon ravintoloissa ja baareissa vietetyn illan päätteeksi. Myös Covent Garden, West Endin musikaalit ja Oxford Streetin ostoskatu ovat lähellä. Z-ketjun Shoreditchin hotellista saat vastaavan huoneen kuin keskustan Z-hotelleista, mutta halvemmalla. Sen huoneet ovatkin tämän sivun edullimmasta päästä. Hotelli on kätevä, jos haluat tutustua nuorekkaaseen ja trendikkääseen Itä-Lontooseen.

Z Soho

Osoite: 17 Moor Street, W1D
Metro: Leicester Square
Hinta: Sunnuntaisin edullisimmillaan 75 puntaa. Viikolla noin 150 puntaa
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Z Hotel Sohoon tästä

Z Piccadilly

Osoite: 2 Orange Street, WC2H
Metro: Piccadilly circus
Hinta: Sunnuntaisin edullisimmillaan 75 puntaa. Viikolla noin 150 puntaa
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Z Hotel Piccadillyyn tästä

Z Shoreditch

Osoite: 136-144 City Road London EC1V
Metro: Old Street
Hinta: Keskimäärin 130 puntaa / yö. Sunnuntaiyöt ovat halvimpia.
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone Z Hotel Shoreditchiin tästä

Church Street Hotel €–€€

Jos ajattelet hotellia Lontoossa, tuskin mieleesi nousee ensimmäiseksi lattarivaikutteinen sisustus – värikkäitä seiniä ja meksikolaisia kaakeleita – tai vähemmän tunnettu Camberwellin alue Etelä-Lontoossa. Mutta kannattaa miettiä hetki. Church Street Hotel on erinomainen itsenäinen hotelli, jonka huoneet ovat puhtaita, kauniita ja persoonallisia. Niissä on myös hyvät sängyt. Tarjolla on ilmaista luomusuklaata, omatoimibaari ja valikoima DVD-elokuvia. Hotellin omistaa Meksikoon hullaantuneet espanjalais-amerikkalaiset veljekset, jotka auttavat mielellään vieraitaan. Church Street Hotelin yhteydessä on myös espanjalainen ravintola ja baari, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille. Erikoinen sijainti Camberwellissä ei ole hassumpi, jos haluaa tutustua aitoon Lontooseen ja Etelä-Lontoon nouseviin alueisiin. Ennen aika huonomaineiseen Camberwelliin on avattu viime vuosina paljon uusia, tyylikkäitä pubeja, ravintoloita, gallerioita, baareja ja live-musiikkipaikkoja, joiden hintataso on pysynyt alhaisena. Paikalliset taideopiskelijat tuovat paikkoihin oman tunnelmansa. Lähellä ovat myös viime vuosina kovassa nosteessa olleet kaupunginosat Brixton, East Dulwitch ja Peckham. Hotellissa on yhden-, kahden- ja kolmenhengen huoneita, joista edullisimmissa on jaettu kylpyhuone. Lontoon keskustaankin pääsee bussilla hotellin ulkopuolelta.

Osoite: 29–33 Camberwell Church Street, SE5
Metro: Oval ja sieltä bussilla ovelle
Hinta: Yhden hengen huoneet £70–90. Huoneet kahdelle £90–155 ja kolmelle £180
Katso kuvat ja ajankohtaiset hinnat sekä varaa huone Church Street -hotelliin tästä

Shoreditch House €€–€€€

Tuore lisäys Itä-Lontoon hotelleihin on kuin sitä ympäröivä alue: trendikäs ja rennolla tavalla tyylikäs. Hotellin pienissä huoneissa on modernia maalaishenkeä, jota luodaan vaaleilla puupaneeliseinillä ja raikkailla pastellin sävyillä. Varustukseen kuuluvat suihku, radio, taulutelevisio, minibaari, vedenkeitin ja vanhanaikainen pöytäpuhelin. Hotellin yleiset tilat on sisustettu rennoilla retrohuonekaluilla. Sijainti keskellä menevää Shoreditchiä baarien ja klubien läheisyydessä on ihanteellinen, jos haluaa nähdä nimenomaan nuorekasta Lontoota ja tutustua yöelämään. Toisaalta tämä hotelli sopii erityisen hyvin luovalla alalla työskenteleville tai sille unelmoiville. Asukkailla kun on vapaa pääsy viereiselle jäsenklubille, joka on luovan alan lontoolaisten suosiossa. Klubitiloihin kuuluvat tilava kuntosali, baari ja kaksi kivaa ravintolaa. Kesäisin katolla on komea uima-allasalue, josta avautuu näkymä Lontoon yli. Suositussa hotellissa on vain 26 huonetta, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Osoite: Ebor Street, E1
Puhelin: 020 7739 5040
Huoneiden hinnat: £140–270
Katso kuvat ja ajankohtaiset hinnat sekä varaa huone Shoreditch House -hotelliin tästä

Lue myös:

Milla Kontkanen

Lontoossa ja muualla Englannissa yhteensä 14 vuotta asunut toimittaja ja videotuottaja. Suomessa asuessaan Milla työskenteli toimittajana Ylen radio- ja televisio-ohjelmia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *