Itämaiset ja eteläeurooppalaiset ravintolat – Gdańsk

Mito sushi

Mielettömän hyvää ja monipuolista sushia. Tuoreeltaan valmistetut annokset ovat toinen toistaan maukkaampia. Hinnat lähestyvät Pohjoismaita, mutta ravintola on erinomaisella tasolla koko Euroopan huomioon ottaen. Sisustus on abstraktin moderni. Tämän osion ehdoton ykkönen, mikäli merilevä ei ällötä.

Thai Thai

Thaimaalaiset kokit, mahtipontiset puitteet ja ystävällinen palvelu yhdessä takaavat moniaistielämyksen. Eksklusiivisen ravintolan hinnat lähestyvät suomalaisia, mikä on Puolassa harvinaista.

#thaithaigdansk #autentic #thai #cuisine #love #food #greencurrychicken #prinzvonhessen #wine #gdansk #igersgdansk ??

Henkilön thaithai.gdansk (@thaithai.gdansk) jakama julkaisu

AïOLI inspired by Gdańsk

Nimestään huolimatta suuhunsa saa muutakin kuin valkosipulimajoneesia. Puolan laajuinen ravintolaketju avasi ovensa myös Gdańskissa alkuvuodesta 2017. Ravintola sijaitsee Galleria Bałtycka– ja Madison-ostoskeskusten läheisyydessä. Se on siis mainio ruokailupaikka ostoskeskuksissa riehuville. AïOLI on sisustukseltaan industriaalinen ja menultaan välimerellinen. Suuren suosion takia pöytä kannattaa varata etukäteen.

La Cucina Ristorante

Italialainen ravintola tarjoaa juuri sitä, mitä siltä voisi odottaa. Pizzaa ja pastaa. Valoisa ja esteettinen sisustus soveltuu niin perhepäivälliselle kuin viini-illalliselle. Se ei ole tajuntaa räjäyttävä, mutta ”tuttu ja turvallinen”.

© Konrad Sopyllo

Lue myös:

Konrad Sopyllo

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdanskissa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *