Sopotin kylpylät

Listaamani Sopotin kylpylät sijaitsevat laadukkaissa hotellikomplekseissa. Mikäli mieli tekee vain uimista ja saunomista, voit ostaa pelkän sisäänpääsyn kylpyläalueelle. Tällainen lippu oikeuttaa nauttimaan uima-altaista, saunoista ja usein myös kuntosaleista. Mikäli kaipaat hieman lisää hemmottelua, kannattaa tutustua eri kylpylöiden spa-menuihin. Niistä voi valita niin pelkkiä kasvohoitoja kuin myös erilaisia kokovartalohierontoja. Lapsillekin löytyy kylpyläelämyksiä!

Sopotin kylpylöiden hintataso

Sopot on pitkään ollut ruotsalaisille ja norjalaisille sitä, mitä Tallinna on suomalaisille. Tänne tullaan pitämään hauskaa, syömään hyvin ja nautiskelemaan kylpylöihin. Keskimäärin aikuisille sisäänpääsy kylpyläalueelle maksaa noin 15 euroa, lapsille ja eläkeläisille vähemmän. Hinnat eroavat kylpyläkohtaisesti, joten tutustuthan tarkasti. Tämän lisäksi tai erikseen voi ostaa lisäpalveluita. Esimerkiksi tunnin kokovartalohieronnan hinnat alkavat 25 eurosta. Sopot on kysynnän myötä muuttumassa koko ajan kalliimmaksi, mutta se on silti suomalaisille melko edullinen.

Mera-kylpylähotelli

Kuvankaunis Marriot-ketjun hotelli sijaitsee aivan meren rannalla. Monipuolisen hoitotarjonnan lisäksi hotellilla on tilava kylpyläalue. Kompleksissa on kaikkiaan kolme sisäallasta ja neljä poreallasta, joista kaksi ulkona. Talvellakin siis voi tulla nauttimaan höyryisistä hetkistä!

Haffner-kylpylähotelli

Vaikka hotelli kantaa Sopotin perustajan nimeä, se ei kuitenkaan ole Haffnerin rakentama. Modernin hotellin spa-menussa on runsaasti hoitoja ja kotoisat puitteet rentoutumiseen. Haffner-hotellin spa-alue sisältää ison uima-altaan, porealtaan ja neljä erilaista saunaa.

Sopotin vesipuisto

Vanhanaikaisessa kylpyläkaupungissa on kuljettu ajan hengen mukana ja mietitty myös perheen nuorimpia. Aqua Park Sopot on koko perheen viihdekeskus. Siellä voi uida, antaa vesivirtojen viedä mukanaan ja käydä spa-osastolla nauttimassa todennäköisesti kaupungin edullisimmasta hieronnasta. 25 euroa lähes tunnin hieronnasta ei todellakaan vie konkurssin partaalle! Keski-eurooppalaisittain saunomiskulttuuri on valitettavasti otettu liian vakavasti. Saunatiloista laskutetaan erikseen ja niihin pääsevät vain täysi-ikäiset. Lämmittelyä varten on kuitenkin porealtaita. Vilu ei siis pääse pilaamaan tunnelmaa!

© Konrad Sopyllo

Katso myös:

Konrad Sopyllo

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdanskissa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *