Hyvin ja halvalla – Gdańsk

Surf Burger

Slowfood vaihtoehto trendikkäille hampurilaisille. Surf burger on kolmoiskaupungin alueelle levinnyt pienehkö ravintolaketju.Työntekijöinä toimivat lähes poikkeuksetta opiskelijat. Menussa on laaja kirjo erilaisia burgereita ja pannukakkupohjaisia jälkiruokia. Juomavalikoimaan kuuluvat pienpanimo-oluet ja hipster-limonaadit. Suosittelen lämpimästi nuorille matkustajille.

Mono kitchen

Suksi, Mono ja hiihtosauva. Aamupaloista illallisiin asiakkaitaan palveleva Mono sijaitsee aivan Mariankirkon juurella. Romanttinen tunnelma tehostetaan viikonloppuiltaisin live-musiikilla, joka illan edetessä muuttuu toisinaan pienimuotoisiksi tanssijaisiksi. Hienostuneesta menusta voi tilata esimerkiksi laavakivellä tarjoillun naudanlihapihvin. Korkeaa laatua edustavaa ravintolaa voisi kutsua alihinnoitelluksi.

#monokitchen #restauracja #restaurant #gdansk #piwna #poland

Henkilön MONO Kitchen (@monokitchen) jakama julkaisu

KöS Bistro

Moderni, monipuolinen ja hinta-laatusuhteeltaan mainio. Kaksikerroksinen ravintola on lapsiystävällinen ja tarjoaa kansainvälistä ruokaa. Jokaiselle siis löytyy jotakin. Tarjoilu on ruuhkaisimpinakin päivinä suhteellisen sujuvaa. Kesäisin ruokaa voi nauttia terassilla.

Grass

Provosoiva neon vihreä sisutus saa jotkut kiertämään ravintolan kaukaa. Kokkien työn hedelmät ovat kuitenkin erittäin maukkaita. Kaupungin ainoana ravintolana Grass tarjoilee Guinness-olutta hanasta.

#gdańsk#grass#restaurantingdańsk#oldtown#night#gdansknocą#guinness#zapraszamy

Henkilön Grass (@grassgdansk) jakama julkaisu

© Konrad Sopyllo

Lue myös:

Konrad Sopyllo

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdanskissa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *