Sopotin hotellit

Sopotin hotellit-osioon on koottu hotelleja, jotka eivät sijaitse meren rannalla. Kävelymatka valituista hotelleista on kuitenkin mitätön ja hinnat paljon alemmat.

Hotel Rezydent boutique *****

Vanhan tyylinen boutique hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. 1920-luvun loistoaikoja jäljittelevä resident vetoaa varmasti art deco-tyylin intoilijoihin. Lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa spa-osasto ja polkupyörävuokraamo. Sopiva yöpymismuoto rauhallisuutta ja Titanicin ensimmäisen luokan vertaista yleellisyyttä kaipaaville.

Missä? plac Konstytucji 3 Maja 3

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli täältä.

Hotel Sopot-kylpylähotelli ****

Harvoin törmää nelitähtiseen hotelliin, jolla on näin kova hinku päästä ylempiin luokkiin. Kuinka moni hotelli nimittäin on valmis kuljettamaan asiakkaansa suoraan lentokoneen rappusilta hotellinsa ovelle? Lisäpalveluiden kirjo on lähes ääretön.

Yli sadan huoneen moderni hotelli sijaitsee Pohjoispuiston laidalla erillään keskustan melusta. Hotel Sopot on siis mainio valinta yksityisyyttä kaipaaville. Keskustaan pääsee kuitenkin nopeasti rantabulevardia pitkin kävellen. 

Majoitusmuotonsa voi valita niin eritasoisten huoneiden kuin isojen huoneistojen väliltä. Halvimmillaan selviää valitsemalla stadnard-luokan huoneen, joka maksaa noin 60 euroa. Valikoimassa on myös huoneisto merinäköalalla ja omalla saunalla!

Missä?  Jana Jerzego Haffnera 88

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli täältä.

Haffner-kylpylähotelli ****

Vaikka hotelli kantaa Sopotin perustajansa nimeä, se ei kuitenkaan ole hänen rakentama. Puusisusteisen hotellin spa-menussa on runsaasti toimenpiteitä sekä kotoisan oloiset puitteet rentoutumiseen. Haffner sijaitsee Hotel Sopotin tavoin hieman erillään keskustan vilkkaudesta taaten samalla hiljaisuuden ja yksityisyyden. Sekä rannalle että keskustaan pääsee kävellen melko nopeasti.

Missä? Jana Jerzego Haffnera 59

Lue hotellin spa-osastosta täältä.

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli täältä.

Molo Hotel Centrum ***

Uudessa rautatieasemakompleksissa sijaitseva Molo centrum-hotelli on siisti ja viihtyisä. Hotellin pääovet aukeavat lähes suoraan Monte Cassino-kävelykadulle. Jotkut hotellin ikkunoista suuntaavat kohti vilkasta rautatieväylää. Suosittelemme siis valitsemaan keskustan puoleiset huoneet!

Missä? Podjazd 6

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli täältä.

Hotel sedan ***

Boutique-tyylinen hotelli sijaitsee sivukujalla vain 300 metriä meren rannalta.  Hotel sedan on perustettu perinteiseen huvilaan, joka luo lomailulle vanhanaikaisen ilmapiirin. Ennenvanhaa ei ollut 100 huoneen jättihotelleja ja aamupalalla tuli tutustuttua kanssalomailijoihin. Vaikka hotellilla onkin vain kolme tähteä, siellä viihtyy aivan taatusti. 

Missä? Generała Kazimierza Pułaskiego 18-20

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli täältä.

Molo residence 

Aavemaisen rauhallisella takapihalla sijaitseva pienehkö bead and breakfast hotelli tyydyttää varmasti uniherkimmänkin matkustajan. Vain 9 huoneen hotellista on helppo kävellä niin rannalle kuin Monte Cassino-kadullekin. Varattavissa on myös 2-5 hengen huoneisto omalla keittiöllä. Ei muuta kuin mukulat mukaan ja lomalle!

Missä? Generała Kazimierza Pułaskiego 6a

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli täältä.

Tawerna rybaki

Melkein meren rannalla sijaitsevalla pienehköllä bead and breakfast hotellila on vain viisi huonetta. Jokainen niistä on sisustettu meriteemaisesti ja suuntaa terassinsa merelle päin. Mikäs sen parempaa kuin meren tuoksuinen tuulahdus aamukahvia juodessa? Kauniilla puitteilla on kuitenkin hintansa. Sesonkiaikaan huoneesta joutuu maksamaan reippaasti yli 100 euroa.

Missä? Al. Wojska Polskiego 26

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli täältä.

© Konrad Sopyllo

Lue myös:

 

 

Etsi hotelleja Sopotista

Booking.com

Konrad Sopyllo

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdanskissa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *