Gdańskin ja Sopotin Rantahotellit

Puolan rannikko tuskin luo kovinkaan ihmeellistä mielikuvaa. Gdańskin ja Sopotin rantahotellit ovat kuitenkin todella viihtyisiä ja useastikin tarjoavat Spa-palveluita. Oli siis sitten kesä taikka talvi, voit turvallisin mielin lähteä rentoutumaan suosittelemiimme hotelleihin.

Sofitel Grand Sopot *****

Haluatko yöpyä kuin suurvallan päämies?  Aikoinaan kasinohotelliksi rakennettu Sofitel on edelleen Puolan hienoimpia yöpymispaikkoja. Toisen maailmansodan aikana rakennus toimi tulenjohtoyksikköna ja Hitlerin lomailupaikkana. Katukielessä Grandiksi kutsuttu hotelli sijaitsee aivan Sopotin keskustassa hiekkarannalla. Vieraslistalta löytyvät muun muassa Vladimir Putin ja Fidel Castro.

Missä? Sopotin hiekkarannalla kävelylaiturin juurella.  Powstańców Warszawy 12/14

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

 

Golden Tulip ****

Suljetun asuinalueen tapainen rakennuskompleksi takaa yksityisyyden tunteen. Hieman huoneistohotellia muistuttava konsepti erottaa Golden Tulipin tavanomaisesta hotellista. Huoneista löytyy keittiönurkkaus, joten hintaan sisältyvän aamiaisen lisäksi voi kokkailla omaa ruokaa. Skandinaavisen moderni sisutus tyydyttää varmasti vaativammankin asiakkaan.

Missä? Jelitkowo-hiekkarannalla. Oikeastaan lähempänä Sopotin keskustaa, mutta paikalle pääsee myös Gdańskin keskustasta ratikalla numero 6. Sopotin keskustaan on matkaa 2.5km. Piastowksa 160

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

 

Sopot Marriott Resort & Spa ****

Infinity pool, nuhteeton ulkoasu ja huippupalvelut ovat Mera Span käyntikortti. Hinnat lähestyvät Suomen pääkaupunkiseudun hotelleja, mutta kokonaisuudessa palveluineen on vailla vertaistaan. Tarjolla on erilaisia kauneuspaketteja, hierontaa, kylpyjä ja paljon muutakin. Erinomainen paikka hemmotteluviikonloppua varten mikäli budjetti antaa myöten.

Missä? 15min kävelymatkan päässä Sopotin keskustasta. Bitwy pod Płowcami 59

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

Novotel Gdańsk Marina-rantahotelli ***

Oiva valinta mikäli kaupunkimaisema ei oikein kiehdo ja luonnonvarainen ranta on lähellä sydäntäsi. Meriteeman mukaisesti sisustettu moderni hotelli ei pulppua luksusta, mutta kaikki tarpeellinen löytyy. Novotel on lapsiperheystävällinen ja tarjoaa kesäaikaan välimeren vertaisen elämyksen. Käytettävissä on myös Spa.

Missä? Jelitkowo-hiekkarannalla. Oikeastaan lähempänä Sopotin keskustaa, mutta paikalle pääsee myös Gdańskin keskustasta ratikalla numero 6. Sopotin keskustaan on matkaa 2.5km. Jelitkowska 20

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

 

Zong Hua kiinalainen hotelli ***

Mikäli haluaa kokea kulttuurillisen aivotärähdyksen, Sopotin hiekkarannalta löytyy kiinalaisteemainen hotelli. Aidattu pala rantaa varmistaa auringonottopaikan saatavuuden. Sisältä löytyy bonsai-koristepuita ja kalusteita kuin suoraan Ming-dynastiasta.

Missä? Sopotin keskustan laidalla kävelykadun varrella. Mainiolla paikalla ajatellen iltaisia kävelyitä keskustaan. Aleja Wojska Polskiego 1

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

© Konrad Sopyllo

Lue myös:

Konrad Sopyllo

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdanskissa.

Kommentit (2):

Konrad Sopyllo 13.05.2019 13:24

Hei,
Minulla ei valitettavasti ole kokemusta kyseisestä hotellista, mutta aika komealta näyttää! Słupskin kautta ilmeiseti joutuu matkustamaan julkisilla, ellette ole suunnitelleet auton vuokrausta.

Hyvää matkaa!
Konrad

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Puolan matkailu 11.05.2019 14:13

Hei,
Onko kokemusta Panorama Morska hotellista Jaroslawiecissa? Olemme varanneet koko perheen loman sinne (2aik, 6lasta) kesäkuun alkuun.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *