Parhaat hotellit – Gdańsk

Kun lomalla ollessa ei rahapussia kiristä. Suosittelemamme Gdańskin parhaat hotellit ovat luksusta konsanaan. Kukin hotelli sijaitsee vanhan kaupungin ytimessä, mutta tarjoaa täysin erilaista tunnelmaa omalaatuisella suunnittelullaan.

Hilton Gdańsk *****

Monta eri palkintoa saaneena, tämä boutique-hotelli on ehdottomasti Gdańskin ylellisin. Muun muassa jo vuonna 2011 Hilton Gdańsk päätyi New York Timesin vuoden matkakohteiden listalle. Mahtavan sijaintinsa puolesta, hotellista leviävä joki-näkymä on henkeäsalpaava. Suhteellisen pienikokoinen Hilton takaa rauhallisen ja rentouttavan loman taikka työmatkan.

Missä? Vanhan kaupungin laidalla Motława-joen mutkassa. Targ Rybny 1

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

Radisson Blu Hotel Gdańsk *****

Tätä lähemmäksi keskustaa ei pääse. Vanhaan Hansa-aikaiseen taloon rakennettu kompleksi tarjoaa luksusta viktoriaaniseen tyyliin. Kotoisan maltillinen hotelli on aivan ruuhkaisimman kävelykadun varrella. Kylpyhuoneiden lattialämmityksen lisäksi kehumisen arvoinen on hotellin vieraslista. Radisson Blussa ovat yöpyneet muun muassa: Saksan liittokansleri Angela Merkel, Italian pääministeri Silvio Berlusconi, Matti Vanhanen, Sting, Michael Bublé, Pitbull ja moni muu julkisuuden henkilö.

Missä? Pääkadun joenpuoleisessa päässä. Długi Targ 19

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

Hotel Gdańsk Boutique *****

Boutique, sanan oikeassa merkityksessä. Vanhaan 1600-luvun viljavarastoon rakennettu Gdańsk Boutique on sisustettu Hansa-aikoja jäljittämään. Tämä antaa sille kaupungin edustushotellin maineen. Sekä huoneita että huoneistoja tarjoava hotelli on myös saanut kunnian avata ovensa maailmankuuluille. Sviitit on nimetty Solidarność-liikkeen johtajan Lech Wałȩsan ja futisstaran Lionel Messin mukaan. Kauneusmatkailijoilla on mahdollisuus käyttää Puolan parhaimpia Med Spa-kauneussalonkeja. Hotelliin kuuluu myös erinomainen Brovarnia Gdańsk-ravintola.

Missä? Turkulaisittain sanottuna “tois pual jokke“. Vierasvenesataman edustalla sijaitseva hotelli antaa mahdollisuuden ihailla vanhaa kaupunkia kokonaisuudessaan Motława-joen toiselta puolen. Szafarnia 9

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

© Konrad Sopyllo

Lue myös:

Konrad Sopyllo

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdanskissa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *