Keskitasoiset hotellit – Gdańsk

Gdanskin neljän ja kolmen tähden hotellit ovat todennäköisesti hinta-laatusuhteeltaan parhaita vaihtoehtoja. Suuren kilpailun takia hotellit ovat usein entisöityjä ja viihtyisiä.

PURO Gdańsk Stare Miasto ****

Hotelliketjun uusin lapsi avattiin Gdańskiin vuonna 2016. Melko lyhyessä ajassa Puro Gdańskista on tullut turistien keskuudessa suuri suosikki. Tarjolla on huippumoderneja, mutta myös kotoisan oloisia huoneita ja huoneistoja.  Hotellin sisälle kääntyvät terassit avaavat suun ja kohdistavat katseet ylös. Industrialismi ja gourmet ovat avainsanoja.

Missä? Stągiewna 26

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

 

Mercure Gdańsk Stare Miasto ****

Gdańskin mahtipontisimpia rakennuksia. Yhteiskunnallista realismia hehkuva hotelli varjostaa olemuksellaan koko kaupunkia. Sisältä se edustaa Mercure-ketjun laatua. Perus siisti luksuksen vivahteen kera.

Missä? 10 minuutin kävelymatkan päässä keskuskadulta. Madison-ostoskeskuksen vastapäätä.                Jana Heweliusza 22

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Liberum Gdańsk ***

Hotelli sijaitsee pääkadun alkupäässä vanhan kaupungin portin kupeessa. Viiteen kerrostaloon ulottuva Liberum-hotelli ansaitsi vuonna 2017 Booking.com-sivuston asiakkaiden mukaan kaupungin parhaimman hotellin arvonimen. Täällä voi yöpyä niin työ- kuin lomamatkalla. Henkilökunta on kokenut. Heille hotelliala on elämäntyyli ja tekevät kaikkensa saamaan sinut viihtymään Gdańskissa. Hotelliin kuuluu myös rękawiczka-ravintola.

Missä? Długa 84/85

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Medusa Hotel Gdańsk ***

Ensisilmäyksellä Medusa muistuttaa ennemmin Versacen putiikkia. Boutique-tyylinen hotelli on tuoreeltaan perustettu vanhaan kivitaloon. Vain 15-huoneinen Medusa on rauhallisuutta ja yksityisyyttä kaipaavia varten.

Missä? Stągiewna 16

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Artus. Hotel ***

Artus-hotelli kutsuu vieraansa tervetulleeksi muun muassa Suomen lipulla. Isokokoinen hotelli varmistaa kaiken tarvittavan. Stay innin kanssa vieri vieressä seisova Artus on uudempaa toveriaan huomattavasti edullisempi. Huoneissa ei ole esimerkiksi ilmastointia. Tämä voi olla ongelmallista halutessaan tuulettaa huonettaan. Sisäpihalla nimittäin sijaitsee meluisa baari, joka  avaa terassinsa sesonkiaikaan. Tiedustele siis tilannetta tarkemmin hotellilta. Hotelliin kuuluu aamupalaa tarjoava Mon Balzac-ravintola.

Missä? Mariankirkon juurella. Aivan vanhan kaupungin ydinkeskustassa. Ulica Piwna 36/39

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

 

Stay inn Hotel Gdańsk ***

Rauhallinen pohjoismainen tyyli , äänieristetyt ja ilmastoidut huoneet varmistavat hyvänolon tunteen. Hotelliin yhdistetty Mono-ravintola antaa valinnanvaraa ruokailun suhteen. Sisäpihalle ulottuva Red light-baari on kuitenkin Stay innin huono puoli. Kesäaikaan avattu terassi voi aiheuttaa koko korttelissa kaikuvaa melua. Kannattaa siis tiedustella tilannetta hotellista varauksen yhteydessä. Kadun puolelle ulottuvat huoneet ovat turvallisempi vaihtoehto.

Missä? Mariankirkon juurella. Aivan vanhan kaupungin ydinkeskustassa. Ulica Piwna 28

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

© Konrad Sopyllo

Lue myös:

Konrad Sopyllo

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdanskissa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *