Halvat hotellit ja hostellit – Gdańsk

Halvat hotellit ja hostellit-osio ei suinkaan tarkoita huonolaatuista majoitusta. Tämän luokan hotellit tarjoavat yöpymismahdollisuuksia budjettimatkoille. Vaikka tähtiluokitus ei olisikaan aivan huippua, tämä ei suinkaan tarkoita huonoja kokemuksia. Hotellit ja hostellit ovat siistejä ja tarjoavat kaiken tarvittavan.

Hotel ibis Gdańsk Stare Miasto **

Tyylikäs, nuorekas, joustava ja viihtyisä. Juuri rakennettu hotelli jäljittelee ympärillä olevaa arkkitehtuuria ja hemmottelee asiakkaitaan modernilla sisustukseltaan. Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras valinta.

Missä? 600 metriä vanhan kaupungin keskustasta. Aivan Madison-ostoskeskuksen läheisyydessä. Jana Heweliusza 24

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

 

Hostellit

 

Hostel Zappio **

Alun perin luterilaiskirkon pappilana toimiva hostelli on säilynyt ainoana ehjänä rakennuksena sodanaikaisten pommitusten läpi. 1600-luvun goottimuurit antavat lisämakua historiaa kaipaaville. Hostel-luokituksestaan huolimatta, Zappio tarjoaa kylpyhuoneella varustettuja, erittäin siistejä huoneistoja. Näiden lisäksi löytyy myös jaettuja huoneita.

Missä? Muutaman poikittaiskadun päässä pääkadusta. Keskeisestä sijainnista huolimatta pikkukadulla vallitsee kirkollinen hiljaisuus. Świętojańska 49

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

La Guitarra Hostel *

Mikäli matkustat yksin, haluat tutustua uusiin ihmisiin tai haluat päästä mahdollisimman halvalla, kyseinen bed & breakfast on oiva valinta. Vanhaan satama-alueen taloon perustettu rock-teemainen hostelli tarjoaa enimmäkseen jaettuja huoneita. On esimerkiksi mahdollista lähteä 8-hengen ryhmäreissulle ja yöpyä samassa huoneessa. Vaativimmille matkailijoille löytyy myös kylpyhuoneella varustettu sviitti. Hinnat alkavat noin 15e per yö.

Missä? Vanhan kaupungin laidalla 10 minuutin kävelymatkan päässä keskuskadulta. Grodzka 12

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa tästä

© Konrad Sopyllo

Lue myös:

Konrad Sopyllo

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdanskissa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *