Reykjavík – parhaat hotellit

Haluatko löytää Reykjavíkin parhaat hotellit? Nämä hotellit on valittu heille, joille vain paras on kyllin hyvää, eikä hotellin hinnalla ole väliä. Kallis tarkoittaa Reykjavíkissa sitä, että talviaikaan 2 hh:n hotellihuoneesta joutuu maksamaan noin 200-300 euroa. Kesällä hinnat jopa tuplaantuvat. Reykjavíkissa on matkailijabuumin takia kova pula hotelleista, eli hotelli kannattaa varata ajoissa. Reykjavíkin parhaat hotellit eivä edusta samaa luksusta kuin vaikkapa Lontoon tai Tokion luksushotellit; varsinaisia viiden tähden hotelleja ei kaupungissa vielä ole lainkaan.

Tower Suites – Reykjavíkin paras hotelli luksusta vaativille

Tower Suites on yhtä kuin kahdeksan sviittiä Reykjavíkin ainoassa "korkeassa kerrostalossa". Huikeat näkymät! Kuva: Tower Suites.
Tower Suites on yhtä kuin kahdeksan sviittiä Reykjavíkin ainoassa “korkeassa kerrostalossa”. Huikeat näkymät! Kuva: Tower Suites.

Tower Suites sijaitsee epäislantilaisesti korkeassa kerrostalossa – Reykjavíkin ainoassa yli 20 kerroksen kerrostalossa. Sviittejä on kahdeksan ja niistä on kaikista esteetön näkymä Esja-vuorelle ja merelle. Sviiteissä on kaikki mahdollinen kaukoputkista muhkeisiin sänkyihin. Aamiainen tarjoillaan suoraan sviittiin ja halutessaan huoneistoon voi tilata kaikki ateriat ja henkilökohtaisen assistentin baarikierrokselle. Katrínartún 2, Reykjavík

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus Tower Suitesin sviitteihin tästä.

Hotel Borg – klassinen tasokas hotelli Reykjavíkin keskustassa

Hotel Borg on Reykjavikin klassisin tasokas hotelli. Sijainti aivan parlamenttitaloa vastapäätä. Kuva: Hotel Borg.
Hotel Borg on Reykjavikin klassisin tasokas hotelli. Sijainti aivan parlamenttitaloa vastapäätä. Kuva: Hotel Borg.

Luksushotelli aivan kaupungin keskustassa, parlamenttitalon vieressä. Kaikkien hotellihuoneiden huonekalut on tehty tilaustyönä. Hotellin hienoin huone on rakennuksen ylimpien kerrosten kaksikerroksinen sviitti, josta avautuvat ikkunanäkymät ympäri Reykjavíkia.

Pósthússtræti 11, Reykjavík

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus Borgiin tästä.

Reykjavik Marina – ihastuttava hotelli Reykjavíkissa meren rannalla

Hotel Marina on raikas ja rennon palvelun hotelli aivan meren rannassa, lähellä trendikästä Grandin aluetta. Kuva: Hotel Marina.
Hotel Marina on raikas ja rennon palvelun hotelli aivan meren rannassa, lähellä trendikästä Grandin aluetta. Kuva: Hotel Marina.

Upea sijainti aivan meren rannassa ja vanhan sataman ääressä. Hotellissa parasta on ensimmäisen kerroksen viihtyisä ja tyylikäs aula ja kaupungin paras cocktail-baari, jotka kutsuvat viihtymään, vaikka ei hotellissa yöpyisikään. Hotellin huoneet ovat pieniä, mutta viihtyisiä. Alakerran ravintolan viikonloppubrunssi on suosittu.

Mýrargata 2, Reykjavík

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus Marinaan tästä. 

Apótek Hotel – paras butiikkihotelli Reykjavíkin keskustassa

Apotek Hotel on butiikkihotelli arvokkaassa vanhassa kivitalossa. Design-tietoisille ja hyvää palvelua arvostaville. Kuva: Apotek Hotel.
Apotek Hotel on butiikkihotelli arvokkaassa vanhassa kivitalossa. Design-tietoisille ja hyvää palvelua arvostaville. Kuva: Apotek Hotel.

Reykjavíkin prameimpaan rakennukseen avattiin hetki sitten luksushotelli. Sijainti parlamenttitalon ja pääpostitalon välissä on keskeinen. Hotellin ravintola ja baari ovat suosittuja illanviettopaikkoja myös paikallisten keskuudessa. Hotelli ei ole kovin iso: tasokkaasti sisustettuja huoneita on vain 45. Hotellin alakerran baarista saa järisyttävän hyviä cocktaileja ja hotellin ravintolaa on moni kehunut tasokkaaksi.

Austurstraeti 16, Reykjavík

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus Apótekiin tästä.

Hotel Alda – tyylikäs hotelli Reykjavíkin pääkadulla

Hotel Alda on tyylikäs ja tasokas hotelli keskusta-asumista arvostavalle. Kuva: Hotel Alda.
Hotel Alda on tyylikäs ja tasokas hotelli keskusta-asumista arvostavalle. Kuva: Hotel Alda.

Erinomainen hotelli aivan Reykjavíkin ydinkeskustassa, pääkatu Laugavegurilla. Tumma ja yksinkertainen sisustus, uudenkarhea tunnelma. Aulabaarin suurista ikkunoista on mukava tarkkailla pääkatu Laugavegurin elämää. Aldan alakerrassa on paikallisten miesten suosima parranleikkuupaikka, eli aulassa liikkuu etenkin arkisin paljon komeita islantilaismiehiä (vink, vink). Esteetön pääsy. Lentokenttäbussi ei saa ajaa liikennerajoitusten takia hotellin eteen; bussipysäkiltä on noin 200 m kävely hotellille.

Laugavegur 66-68, Reykjavík

Katso hinnat ja tee varaus hotelliin Hotel Alda.

MAJOITUS REYKJAVÍKISSA, KAIPAATKO LISÄÄ IDEOITA?

Olemme koonneet majoitusvaihtoehtoja Reykjavikin hotelleihin ja hostelleihin. Majoituksen hinta on nyt Islannissa korkea. Varausta ei kannata jättää viime tinkaan, sillä mitä varhaisemmin varaat, sitä paremmalla hinnalla saat.

Lue myös suosituksemme Reykjavíkin edullisimpiin hotelleihin ja hostelleihin. 

Täältä löydät vinkit Reykjavíkin keskihintaisiin hotelleihin ja huoneistoihin.

Ajattelitko piipahtaa myös Reykjavikin ulkopuolella maaseudulla? Kokosimme testaamamme majoitussuosikit eli parhaat hotellit ja hostellit Islannissa ja Reykjavikissa. 

© Satu Rämö

Satu Rämö

Islannissa asuva kirjailija ja luovan alan yrittäjä. Intohimona matkailu ja islanninhevosreissut. www.satu.is

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *