Pietari – Hotellit ja muu majoitus

Pietarissa on valtavasti hotelli- ja hostellitarjontaa, mutta varsinkin kävellen ja julkisilla liikkuva matkaaja antaa pitkien välimatkojen kaupungissa arvoa majoituksen sijainnille, mikä on huomioitu oheisissa suosituksissa.

Hotellien hintataso on ruplan arvon laskemisen myötä muuttunut varsin  kohtuulliseksi, ja varsinkin vilkkaimpien kesäkuukausien ulkopuolella voi saada varsin  ylellisenkin huoneen viidelläkymmenellä eurolla yö.

Viralliset hotellit ja hostellit hoitavat vaadittavan rekisteröitymisen matkailijan puolesta (lisää rekisteröitymisestä sivulla Usein kysyttyä).

Luksushotellit

Rocco Forte Astoria Hotel

Hulppea hotelli Astoria on yksi Pietarin historiallisista maamerkeistä – Adolf Hitler suunnitteli siellä järjestettäväksi juhlat Leningradin valtaamisen kunniaksi, mutta sitä päivää ei koskaan tullut. Nykymatkailija löytää Astoriasta huippuhotellin palvelut ja henkeäsalpaavan miljöön aivan Iisakinkirkon vierestä.

Missä: Bolshaya Morskaya Ulitsa 39 / Большая Морская улица 39

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Keskihintaiset

Boutique Hotel Akhilles i Cherepakha

Tyylikkäästi sisustettu boutique-hotellli Akhilles i Cherepakha sijaitsee rauhallisella Dostojevskin mukaan nimetyllä kadulla. Hotelli sopii erityisesti aamuvarhaisella kaupunkiin saapuvalle, sillä tarjolla on early check in aamukuudesta alkaen. Mahdollisuus myös myöhäiseen uloskirjatumiseen klo 18 asti.

Missä: Ulitsa Dostoevskogo 19 / улица Достоевского 19

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Club Hotel Agni

Club Hotel Agni on keskihintainen hotelli, jolla täyttää kaikki hyvän hotellin piirteet: sijainti Nevski Prospektilla on erinomainen, huoneet siistit, henkilökunta ystävällistä ja aamiainen mainio. Löytö!

Missä: Nevsky prospekt 90-92 / Невский проспект 90-92

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Palace Bridge on lähes luksustasoinen kylpylähotelli, jonka elegantin ilmeen viimeistelee roomalaistyylinen kylpyläosasto. Kylpylän ja aamiaisen lisäksi kiitosta ansaitsee loistava palvelu, jota on yleensä mahdollista saada myös suomeksi. Hotelli sijaitsee Vasilinsaarella noin kilometrin päässä Eremitaašista ja Nevski Prospektin länsipäästä.

Missä: Birzhevoy Pereulok 2-4 / Биржевой переулок 2-4

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Edulliset

Polo Regatta Hotel

Edullinen Polo Regatta Hotel sijaitsee Vasilinsaarella matkustajaterminaalin yhteydessä, ja sen ikkunoista avautuu upea maisema Suomenlahdelle. Keskustaan on matkaa viitisen kilometriä, ja se taittuu bussilla tai taksilla. Polo Regatan buffetaamiainen on Pietarin runsaimpia. Hyvä valinta niin kahdenkeskiselle lomalle kuin perheillekin.

Missä: Ploshchad Morskoy Slavy 1 / Площадь Морской Славы 1

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Nevsky Dvor

Nevsky Dvor on Pietarin sisäpihahotellien eliittiä. Huoneet ovat simppelit, sängyt hyvät ja sijanti keskeinen.

Missä: Povarskoy Pereulok 4 / Поварской переулок 4

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hostellit

Your Space Capsule Hostel

Your Space on kapselihostelli Golitsyn loftin uumenissa – siis keskellä taidenäyttelyitä, ravintola- ja baarikeskittymää, hipsterikahviloita ja pieniä puoteja. Vaikka boheemi taitelijahenkisyys on läsnä kaikkialla, niin yhteiskäytössä olevat tilat ovat moitteettoman siistit ja omaa rauhaa kaivatessaan voi vetäytyä kapseliinsa.

Missä: Naberezhnaya Reki Fontanki 18 / Набережная реки Фонтанки 18

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

The Cuba Hostel

The Cuba hostel on ikoninen hostelli Pietarin ydinkeskustassa. Henkilökunta on rentoa ja kielitaitoista, ja laajan baaritarjonnan äärellä sijaitseva paikka on bilehostellin maineessa. Sopii myös isommalle porukalle.

Missä:  Kazanskaya Ulitsa 5 / Казанская улица 5

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

@ Lotta Kauppi-Rautaoja

Etsi hotelleja Pietarista

Booking.com

Lotta Kauppi-Rautaoja

Vapaa kirjoittaja, joka astui eräänä aamuna Allegroon ja päätyi Pietariin seitsemäksi vuodeksi.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *