Helsingin hotellit

Helsinki on yhä kiinnostavampi hotellikaupunki – tylsänbeiget ketjuhotellit ovat väistyneet tai piristyneet. Maailman trendihotellivirtaukset ovat saavuttaneet peräpohjolan, ja siitä merkkinä ovat viime vuosien uudet tyylihotellit ja kodikkaan näyttävät boutique-majoitukset. Myös hotellien aamiaistarjonta on laadukkaampaa, mielenkiintoisempaa ja ekologisempaa kuin ennen. Helsingin hotellit tarjoavat yleensä hyvän hinta–laatu-suhteen.

Suurin osa turistien todennäköisistä hotellikohteista sijaitsee ydinkeskustassa tai 15 minuutin matkan säteellä. Lyhyellä lomalla ei kauemmas kannata lähteäkään. Myös keskustassa on runsaasti rauhallisia kolkkia.

Tripsteri esittelee sekä perushotelliketjuja ja erikoisempia valintoja. Helsingissä voi yöpyä esimerkiksi vanhassa vankilassa, tornihotellissa ja Suomen ensimmäisessä designhotellissa.

Helsingin hotellit: kerromme ajankohtaiset hinnat

Keskimääräisin yöpymisen hinta Helsingin keskustan hotelleissa kahden hengen huoneessa on noin 100-120 euroa, mutta hyviä tarjouksia näkee usein. Tripsterin hotellisuositusten perässä olevasta linkistä näet aina kunkin majoituksen ajankohtaiset tarjoukset. Helsingin hotelliarvosteluja ja tarjouksia löytyy myös DayTripster App -sovelluksesta. Suurin osa Helsingin hotelleista kuuluu keskihintaisten luokkaan. Budjettimatkustajan kohteita ovat halvat huoneistohotellit, hostellit, airbnb ja sohvasurffaus.

Koiraystävällisten hotellien yhteydessä on erityismaininta.

Kaikkiin hotelleihin on usein hyviä tarjouksia. Kurkkaa ajankohtaiset parhaat hinnat linkeistä hotelleiden alta. Kun varaat Tripsterin kautta, saat sekä itse parhaan tarjouksen että autettua pientä matkailuyritystä. Me saamme jokaisesta varauksesta pienen komission, jolla ylläpitää muun muassa näitä sivuja! Sinä et menetä mitään, päinvastoin. Sydämellinen kiitos!

©Siru Valleala
©Paula Kultanen Ribas

VINKKI! Runsaasti kaupungin hauskoja kohteita löydät DayTripster App Helsinki -sovelluksen avulla. Lataa ilmainen sovellus, tallenna paikkoja, luo kierroksia ja seikkaile! Sovelluksen avulla voi myös varata hotellin, ravintolapöydän tai vaikkapa hävikkiaterian. LATAA NYT!
iPhonelle App Storesta
Androidille Google Playsta

Etsi hotelleja Helsingistä

Booking.com

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *