Helsingin halvat hotellit

Pääkuva: © Forenom Aparthotel Helsinki City

Helsingissä ei ole kovin montaa alle 80 euron hotellia, mutta monenlaiset välimuodot hotellin, kodinomaisuuden ja hostellimaisuuden välillä ovat lisääntyneet iloisesti. Helsingin halvat hotellit houkuttelevat budjettimatkaajia ja heitä, jotka kaupunkielämysten oheen tarvitsevat pääasiassa vain kätevän katon päänsä päälle. Viime aikojen trendi on perustaa tavallisiin kerrostaloasuntoihin hotellitasoisia majoitusvaihtoehtoja.

Kaikkiin hotelleihin on usein hyviä tarjouksia. Kurkkaa ajankohtaiset parhaat hinnat linkeistä hotelleiden alta. Kun varaat Tripsterin kautta, saat sekä itse parhaan tarjouksen että autettua pientä matkailuyritystä. Me saamme jokaisesta varauksesta pienen komission, jolla ylläpitää muun muassa näitä sivuja! Sinä et menetä mitään, päinvastoin. Sydämellinen kiitos!

Forenom Aparthotel Helsinki City

Helpoin

Eerikinkadun itsepalvelupohjainen huoneistohotelli on helppo ja halvimmasta päästä keskustan hotellivaihtoehdoista. Edullisuus näkyy vaatimattomissa ja halvoilla materiaaleilla sisustetuissa huoneissa, joista osassa tosin on hulppea maisemaparveke. Kesällä parvekkeella on hauska hengailla, etenkin korkeammissa kerroksissa. Hankalinta hotellissa on pääsykoodi, joka syötetään jokaisella ovella. Parasta on hieno sijainti ja perusasiat: tv, työpöytä, jääkaappi, mikro ja suihku. Huone on valoisa ja hyvin siisti, ja hotelli on mukavan hiljainen. Sisäänkirjautuminen klo 16.

Missä: Kampissa, Eerikinkatu 24

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Forenom Apartments Helsinki Lauttasaari

Eniten paikallistunnelmaa

Lauttasaari on tunnelmallinen osa historiallista kantakaupunkia. Metrolla saarelle vilahtaa parissa minuutissa Kampin metroasemalta. Forenomin 61 itsepalveluhuoneistoa sijaitsevat rauhallisella paikalla lähellä kauppoja ja kahviloita noin 800m metroasemalta. Täällä voit aistia paikallista asumistunnelmaa ja vaeltaa kauniilla rannoilla. Lähellä myös ulkoilumaastoja ja ostoskeskus Lauttis. Huoneet toimivat koodilla ja ovat siistejä, uuden puhtoisia ja viihtyisiä. Keittiönurkkaus, tv, kauniit lattiat ja runsaasti valaisimia. Kysy pidemmän ajan majoitusdiilejä! Herkimmille korvatulpat mukaan äänekkään hissin ja mahdollisen liikenteen melun vuoksi.

Missä: Lauttasaaressa, Wavulinintie 1

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Myö Hostel – suljettu toistaiseksi!

Kaunein

Keskuspuiston vehreydessä majailee kaupungin söpöin hostellihelmi, jossa on ihastuttavan individuaaleja kahden hengen huoneita ja pari dormia. Entinen 1940-luvun sairaanhoitajien asuntola on remontoitu värikkääksi ja edulliseksi majapaikaksi, jonka alakerrassa on tunnelmallinen olohuone-aamiaistila. Retrohenkisyyttä korostavat entisöidyt, kirppiksiltä haalitut huonekalut. Itse huoneissa parasta ovat laadukkaat pedit ja hiljaisuus. Ruskeasuolta on hyvät yhteydet keskustaan.

Myö-hostellin taustalla elää ihana ideologia, jonka perustajakaksikko Jenny ja Maiju ovat luoneet. Me-henkisyys, “myö yhdessä”, liittyy esimerkiksi siihen, että talo työllistää kehitysvammaisia, kierrättää kaiken perusteellisesti, tarjoaa kirjavaihtoa ja anniskelee jokaiselle vieraalle pienen, luomuhenkisen aamiaisen. Osaan huoneista saa tuoda lemmikin, ja osa huoneista on esteettömiä.

Missä: Ruskeasuolla, Tenholantie 10 F (raitiovaunu 10 ja Mannerheimintietä kulkevat bussit)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hostel Suomenlinna

Merellisin

Suomenlinnan saaren rauhassa sijaitsevassa hostellissa käy paljon ryhmiä, luokkaretkeläisiä ja leirikoululaisia, joille järjestetään omia elämyspaketteja. Yöpyminen saarella avaa uudenlaisen oven linnoitushenkisiin tunnelmiin. Hostel sijaitsee lähellä päälauttasatamaa, ja yhteistöllisiä tiloja, kuten keittiötilaa on kahdessa kerroksessa. Vuodepaikkoja on noin 40 sekä pienemmissä yksityishuoneissa että isommissa ryhmämajoitushuoneissa. Suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä.

Koko vuoden avoinna olevalle hostellille tärkeää ovat rento, iloinen ilmapiiri ja ympäristöystävälliset toimintatavat. Kierrätys on tehokasta, sähkö on ekoenergiaa ja mahdollisimman paljon käytetään reilun kaupan tuotteita.

Missä: Suomenlinna C 9 (lautta Kauppatorilta)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Omenahotelli Lönnrotinkatu

Mutkattomin

Helsingissä on kolme Omenahotellia Eerikinkadulla, Yrjönkadulla ja Lönnrotinkadulla. Lönnrotinkadun pisteessä on myös edullisia single-huoneita. Jokaisessa huoneessa perusvarusteluihin kuuluvat mikroaaltouuni, vedenkeitin, jääkaappi ja tv. Pedit ovat mukavat, mutta netti toimii hieman epätasaisesti. Muutoin mutkatonta ja kätevää lyhytaikaista asumista keskustan ydinpaikoilla.

Omena on karsinut kirkkaanpunaista tyyliään beigen ja vaaleiden sävyjen suuntaan onnistuneesti. Saat avainkoodin tekstiviestillä, ja huonetta voi käyttää klo 16 alkaen. Hotellit ovat suosittuja budjettimatkaajien keskuudessa, mutta täysissäkin hotelleissa äänieristys yleensä toimii hyvin. Neljän hengen huoneissa lisäpedit tehdään petituoleista.

Missä: Lönnrotinkatu 13

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Lue lisää:

Kaikkiin hotelleihin on usein hyviä tarjouksia. Kurkkaa ajankohtaiset parhaat hinnat linkeistä hotelleiden alta. Kun varaat Tripsterin kautta, saat sekä itse parhaan tarjouksen että autettua pientä matkailuyritystä. Me saamme jokaisesta varauksesta pienen komission, jolla ylläpitää muun muassa näitä sivuja! Sinä et menetä mitään, päinvastoin. Sydämellinen kiitos!

© Siru Valleala

VINKKI! Runsaasti kaupungin hauskoja kohteita löydät DayTripster-sovelluksen avulla. Lataa ilmainen sovellus, tallenna paikkoja, luo kierroksia ja seikkaile! Sovelluksen avulla voi myös varata hotellin, ravintolapöydän tai vaikkapa hävikkiaterian. LATAA NYT!

DayTripster-Helsinki appi


iPhonelle App Storesta
Androidille Google Playsta

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *