Wienin ylelliset hotellit

Wienin ylelliset hotellit ovat todellakin luksusta. Viiden tähden hotelleja on kaupungissa runsaasti. Monet niistä sijaitsevat vanhan keskustan kiertävän Ringstrassen varrella.

Vaikka reissubudjetti ei riittäisi näissä hotelleissa majoittumiseen, käy kävellessä kurkkimassa, kuinka portieerit seisovat hotellien ulko-ovilla. Esimerkiksi hotelli Sacherin ovimies kuuluu Wienin katukuvaan. Ylellisten hotellien hinnat saattavat olla korkeita mutta tarjouksiakin on. Kyttää siis hotellisivustoja, jos haluat luksuslomalle!

Palais Coburg Residenz

Miksi: Kaupungin kalleimmat sviitit ovat Coburgin palatsissa. Vuonna 1840 valmistuneessa palatsissa on vanhaa Wienin tyylikkyyttä ja tunnelmaa.

Missä: 1. Coburgbastei 4

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Do&Co

Miksi: Haas-talo, jossa hotelli sijaitsee, on toisten mielestä varsinainen moderni rumilus historiallisella Stephansplatzilla. Moderni hotelli tarjoaa luksusta ja osasta huoneista näköalan suoraan Wienin ytimeen, eli Tapaninkirkkoon.

Missä: 1. Stephansplatz 12

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Le Meridien

Miksi: Luksusta heille, jotka eivät kaipaa liikaa kiiltoa mutta haluavat hotellin olevan moderni. Merellisessä hotellissa on tietysti myös allasosasto.

Missä: 1. Opernring 13

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Sacher

Miksi: Wienin perinteisin hotelli on julkkisten ja heitä kadulla kyttäävien kaupunkilaisten vakiopaikka. Täällä jos missä on vanhaa charmia, ja niitä suklaakakkuja.

Missä: 1. Philharmonikerstrasse 4

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Palais Hansen Kempinski

Miksi: Ring-kadun varrelle avattiin vuonna 2013 uusi luksushotelli. Kuten usein muulloinkin Wienissä, täällä yhdistyvät vanhan rakennuksen tunnelma ja uudenaikaisen hotellin varustetaso.

Missä: 1. Schottenring 24

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

© Elina Alanne

Elina Alanne

Wienissä asunut toimittaja, jolta jäi kaupunkiin puoli sydäntä ja kokonainen sisko. Viihtyy nykyään Mikkelin seudulla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *