Wienin hotellit

Wienin hotellit kilpailevat yhä enemmän asiakkaista, kun kaupungin majoitustarjonta on lisääntynyt kovasti viime vuosina. Wienissä voi majoittua todellisissa luksushotelleissa, persoonallisissa design-hotelleissa tai halvalla hauskoissa hostelleissa.

Erityisesti tasokkaita hotelleja on rakennettu Wieniin lisää. Kilpailu on tervetullutta kaupungissa, jonka hotellien hintataso vaikuttaa usein kalliilta.

Hinnat

Hotellien hinnat vaihtelevat paljon sesonkien mukaan. Joulumarkkinoiden aikaan hinnat ovat usein korkeimmillaan.
Tarjouksia kannattaa tarkkailla hotellisivuistoilta ja kysyä usein myös suoraan hotelleista.

Tässä oppaassa hotellit on jaettu ylellisiin, persoonallisiin, keskihintaisiin ja edullisiin. Jako on keinotekoinen juuri siksi, että hintataso vaihtelee samassakin hotellissa tarjouksien ja huoneen varustelutason mukaan. Käytä siis hieman aikaa hotellien tutkimiseen, niin voit löytää aivan huippumajoituksen edullisesti!

Sijainti

Majapaikan sijainnilla ei ole esimerkiksi turvallisuuden kannalta suurempaa merkitystä. Helpon liikkumisen varmistaa, kun tarkistaa etukäteen, onko hotellin lähellä metroasemaa tai ratikkapysäkkiä. Kaupungin näkee parhaiten kävellen, joten välttämättä julkisia ei tarvitse kuin lentokentälle kulkemiseen.

Kaupunginosat 1–9 ovat perinteistä Wieniä vanhoine rakennuksineen, siitä eteenpäin alueet ovat enemmän peruseurooppalaisia asuinalueita. Ensimmäisessä kaupungisosassa on suuri osa perinteisistä nähtävyyksistä, joten majoittuminen sinne tai Ringstrassen toiselle puolelle on hyvä ratkaisu, jos aiot lähinnä kierrellä vanhaa keskustaa.

Erityisesti seitsemäs kaupunginosa on täynnä uudempaa kaupunkikulttuuria – ja myös hyvin lähellä vanhaa keskustaa. Majoittumalla Tonavan lähelle tai kukkuloille pääsee kaupungissakin lähelle luontoa. Hotellien osoitteissa ensimmäinen numero kertoo kaupunginosan.

 

Wienin hotellisuositukset

Wienin ylelliset hotellit

Wienin persoonalliset hotellit

Wienin keskihintaiset hotellit

Wienin edulliset hotellit ja hostellit

© Elina Alanne

 

Booking.com

Elina Alanne

Wienissä asunut toimittaja, jolta jäi kaupunkiin puoli sydäntä ja kokonainen sisko. Viihtyy nykyään Mikkelin seudulla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *