Wienin persoonalliset hotellit

Näissä hotelleissa yösi ei ole halvin, mutta majoitut persoonallisemmin kuin monesti muulloin. Miltä kuulostaa yö viineihin keskittyvässä hotellissa? Tai haluatko tehdä matkallasi hyvää ja tukea maahanmuuttajien työllistymistä?

Altstadt

Miksi: Lämminhenkinen hotelli tarjoaa iltapäivisin asukkaille teetä ja kakkua. Sekä huoneiden että käytävien sisustus on täynnä persoonallisia yksityiskohtia. Rauhallisella paikalla menevässä 7. kaupunginosassa.

Missä: 7. Kirchengasse 41
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone tästä.

Rathaus Wein & Design

Miksi: Designhotelli on viinin ystävän unelma. Jokainen huone on nimetty ja sisustettu itävaltalaisen viinin mukaan. Runsas aamiaisbuffet.

Missä: 8. Lange Gasse 13
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone tästä.

Magdas

Miksi: Tässä hotellissa majoittumalla rahat ohjautuvat hyvään tarkoitukseen. Hotellia pyörittää hyväntekeväisyysjärjestö Caritas. Alkuvuonna 2015 avautunut Magdas tarjoaa töitä pakolaistaustaisille wieniläisille. Hotellin henkilökunnalla onkin varmasti kaupungin laajin kielitaito! Sisustus suunniteltiin yhdessä taiteilijoiden ja taideopiskelijoiden kanssa. Huoneet eivät ehkä ole kliinisen kiiltäviä, mutta hotellissa on tunnelmaa ja tarkoitusta sitäkin enemmän.

Missä: 2. Laufbergergasse 12
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone tästä.

König von Ungarn

Miksi: Vuodesta 1746 toimineen hotellin sisustus on perinteisen itävaltalainen. Käytäviä koristavat peuransarvet ja perinteisissä huoneissa kimaltavat kristallikruunut. Myös nykyaikaisemmin sisustettuja huoneita.

Missä: 1. Schulerstrasse 10
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone tästä.

Daniel

Miksi: Trendikkäässä Danielissa on viihtyisät huoneet. Tasokkaassa ravintolassa tarjoillaan hyvä aamiainen ja hyviä hampurilaisia. Hotelli sijaitsee lähellä Belvederen palatsia, joka näkyy osasta huoneista. Ainoa huono puoli on sijainti vilkkaasti liikennöidyn kehätien varrella. Kadun puoleiset huoneet voivat olla huonouniselle meluisia mutta ainakin testikäynnillä henkilökunta suhtautui ymmärtäväisesti huoneen vaihtoon.

Missä: 3. Landstrasser Gürtel 5
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone tästä.

Hotel am Brillantengrund

Miksi: Kulturelli hotelli sijaitsee hyvällä paikalla 7. kaupunginosassa lähellä Museokorttelia. Huoneet on sisustettu 50-luvun tyyliin ja ravintolasta saa filippiiniläistä ruokaa. Hotelli järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia.

Missä: 7. Bandgasse 4
Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa huone tästä.

© Elina Alanne

Elina Alanne

Wienissä asunut toimittaja, jolta jäi kaupunkiin puoli sydäntä ja kokonainen sisko. Viihtyy nykyään Mikkelin seudulla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *