Singaporen edulliset hotellit (Alle 150 euroa/yö)

Singaporessa edullinenkin majoitus voi olla hintava. Hotellit ovat kuitenkin useimmiten siistejä, tehokkaasti sisustettuja ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Singaporen julkinen liikenne on niin sujuva, että mikään sijainti ei ole varsinaisesti huono. Huoneet ovat valitettavasti yleensä aika pieniä. Suuret juhlapyhät kuten joulu, uusi vuosi ja kiinalainen uusi vuosi ovat kalliin sesongin aikoja jolloin hinnat kohoavat yli sadan euron/yö. Muina aikoina hotellin voi löytää 50-100 eurolla/yö.

The Great Madras

Pinkki neonflamingo toivottaa tervetulleeksi tähän art deco -kaunottareen. Tunnelma on kuin Miamin South Beachilla keskellä Singaporen Pikku-Intiaa! The Great Madras on niin täynnä Instagramin arvoisia näkymiä, että valokuvapeukalo on todennäköisesti jo aivan turtana siinä vaiheessa, kun vihdoin kirjaat itsesi ulos hotellista. Hotellin yleisten tilojen ohella myös huoneet ilahduttavat tyylikkyydellään, tosin paljon hillitymmällä asenteella. Mansikkana kakussa on hotellin uima-allas, joka julistaa: While the Sun Shines!

Missä: 28 Madras St, Singapore 208422. MRT (metro): Rochor ja Little India

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 • Tunnelma on kuin Miamin South Beachilla keskellä Singaporen Pikku-Intiaa!
 • Singaporen edulliset hotellit ovat siistejä ja tyylikkäitä
 • Hotellin uima-allas julistaa sanomaa: While the sun shines!
 • The Great Madras -hotellin sisustuksessa on siirtomaa-tunnelmaa

Kam Leng Hotel

Jo vuonna 1938 alun perin avattu Kam Leng Hotel henkii tyylikkäästi mutta edullisesti aikakauden retrohenkeä. Lempeän pastellisävyisiä huoneita on niin jaetulla kuin privaatillakin kylpyhuoneella. Jalan Besar Roadilla sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä Singaporen Pikku-Intian värikkäästä vilskeestä.

Missä: 383 Jln Besar, Singapore 209001. MRT Farrer Park ja Bendemeer

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

 • Majoitu edullisesti SIngaporessa Kam Leng hotellissa. Kuva: Kam Leng Hotel

Hotel G

Hotel G on täyttä boutique-tunnelmaa, jossa industriaali-, boheemi- ja vintage-tunnelma kohtaavat sulassa sovussa. Huoneet ovat pieniä, mutta vähä tila käytetään erinomaisesti ja tyylikkäästi. Täällä tuntuu kuin olisi hienommassakin hotellissa. Hotelli sijaitsee ydinkeskustassa lähellä kaikkea, niin Orchard Roadin ostosnirvanaa kuin Singaporen taidemuseoitakin. Lyhyen kävelymatkan päässä on jopa kolme eri MRT asemaa. Hotel G:n yhteydessä toimii yksi Singaporen edullisimmista viinibaareista, Ginett.

Missä: 200 Middle Rd, Singapore 188980. MRT Rochor, Bugis ja Bencoolen

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Lloyd’s Inn

Haluatko asua shoppailukatu Orchard Roadin vieressä? Ja silti rauhallisessa, vehreässä ympäristössä ja vieläpä kohtuuhintaan? Vastaus on valkea ja modernin minimalistinen Lloyd’s Inn, jossa tuntee olevansa arkkitehtuurijulkaisun sivuilla. Hotellissa on 32 erikokoista huonetta. Pieni pulahdusallaskin löytyy. Aamiaista ei tarjoilla hotellilla, vaan sen voi hakea viereisestä artisaanileipomosta kuponkia vastaan.

Missä: 2 Lloyd Rd, Singapore 239091. MRT Somerset

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä

M Social

Erinomaisella paikalla Singaporejoen rannassa, Robertson Quayn alueella sijaitseva M Social on niin cool, että melkein kylmää. On neonvärejä, metallia ja peilipintoja. Ja kas, hotellin sisustuksesta vastaakin itse Philippe Starck. Vuoteet ovat niin mukavat, ettei niistä malttaisi millään nousta.

Missä: 90 Robertson Quay, Singapore 238259. MRT Fort Canning

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä

Hotel Clover The Arts

Huoneet ovat pikkuriikkiset mutta koristeltu hauskasti seinämaalauksin – kuten hotellin nimikin lupaa. Ja jos iltaelämä kiinnosttaa, tämän parempaa sijaintia ei Singaporesta löydy. Hotelli sijaitsee aivan Boat Quayn pikkubaarien vieressä ja vain lyhyen kävelyn päässä Clarke Quayn klubeista. Eikä matka ole pitkä myöskään Telok Ayerin hieman trendikkäämpiin paikkoihin.

Missä: 58 South Bridge Rd, Singapore 058689. MRT Clarke Quay ja Chinatown

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä

 • Hotel Clover the Artsin kaikki huoneet ovat erilaisia. Kuva: Clover the Arts
 • Hotel Clover the Arts julkisivu. Kuva: Hotel Clover the Arts
 • Hotel Clover the Arts takasivulla on upea vesiputousmuraali. Kuva: Hotel Clover the Arts
 • Singaporen edulliset hotellit. Kuva: Hotel Clover the Arts

Mercure Singapore Bugis

Mercure Singapore Bugis on oppaan toisen tekijän, Soilen luottohotelli. Laatua ja tyylikkyyttä kohtuuhintaan – ja mainio uima-allas kaupunkinäkymillä. Kuntosalikin löytyy, tietysti. Sijainti on keskeinen Bugisin ostoskeskusten kupeessa ja aivan vieressä on useampikin metroasema – täältä pääsee kätevästi kaikkialle.

Missä: 122 Middle Rd, Singapore 188973. MRT Bugis

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hotel Mono

Ulkoapäin ihanaa, vanhan ajan eleganssia, sisältä niin chiciä modernia minimalismia, että se on jo silkkaa futurismia. Chinatownin sydämessä sijaitseva Hotel Mono saa haukkomaan henkeä. Olo on kuin ultratyylikkäässä taidetieteiselokuvassa. Jos Ex Machinaan tehtäisiin jatko-osa, se voitaisiin kuvata täällä.

Missä: 18 Mosque St, Singapore 059498. MRT Chinatown

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä

 • Hotel Monon huoneissa on kaikki mitä tarvita saattaa - kompaktissa tilassa. Kuva: Hotel Mono
 • Hotel Mono on rakennettu riviin restauroituja kiinalaistaloja. Kuva: Hotel Mono
 • Hotel Monon tyyli on minimalistinen. Kuva Hotel Mono
 • Hotel Mono yksinkertainen huone. Kuva: Hotel Mono

Singaporen Edulliset hotellit ja paljon muuta

Booking.com

© Soile Vauhkonen

Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut yrittäjä ja sunnuntai-bloggaaja.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *