Singaporen Designhotellit (alle 250 euroa/ yö)

Italialaista designiä, kultaisia yksityiskohtia ja hotelli kuin Babylonin roikkuvat puutarhat. Singaporen designhotellit ovat ehkä Aasian erikoisimmat. Yö tyylikkäässä hotellissa hyvällä sijainnilla ei ehkä ole kovin edullinen, mutta kokemus on sen arvoinen.

Naumi

Boutique hotelli Naumi sijaitsee mahtavalla paikalla Seah Streetillä aivan kuuluisan Raffles Hotellin vieressä. City Hall ja Esplanaden metroasemmille on vain viiden minuutin kävelymatka. Tyyli on puhdas ja taiteellinen. Habitat huoneet ovat yksinkertaiset ja pienet mutta kätevät. Jos kuitenkin haluat enemmän hengitystilaa tai jotain erikoisempaa valitse Coco Chanellin tai Andy Warhollin inspiroima Designer Inspired Room. Patio huoneissa on oma pieni terassi. Hotellin katolla on kaunis uima-allas ja panoraamiset näkymät kaupungin yli. Hotellissa on myös kuntosali ja pyykkitupa.  

Naumi on julistanut sodan kertakäyttömuovia vastaan. Muun muassa kertakäyttövesipullot on vaihdettu kestäviin ja kotiinvietäviin pulloihin joiden täyttö onnistuu huoneen kraanasta (kraanavesi Singaporessa on juotavaa). Naumi tarjoaa myös mahdollisuuden kieltäytyä tekstiilien kuten liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihdosta hotellivierailun aikana.

Missä: 41 Seah St, Singapore 188396. MRT (metro): Esplanade ja City Hall

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

 • Designer Inspired Room hotelli Naumissa. Kuva: Naumi
 • Tyylipuhdas huone hotelli Naumissa. Kuva: Naumi
 • Hotelli Naumin kattoterassilta on upeat näkymät. Kuva: Naumi

The Scarlet Singapore

Chinatownissa sijaitseva The Scarlet Boutique Hotel on hävyttömän romanttinen boutique-hotelli, ja sängytkin ovat Hästensin. Voiko enempää toivoa? Miinusta vain siitä, että Singapore saattaa jäädä näkemättä, jos koko vierailu hurahtaa hotellin sängyssä.

Hotelli on on rakennettu riviin vanhoja kiinalaisia kauppataloja jotka olivat aikanaan kiinalaisten maahanmuuttajanaisten asuntoloita. Sisustus on yhdistelmä perinnöllistä ja modernia. Hotellin asukkaiden käytettävissä on myös kuntosali ja rentouttava poreallas. Hotellin ympärillä on elämää päivin ja öin. Vieressä on yksi Singaporen kuuluisimmista Hawker -keskuksista (eli katuruokamarkkinoista) Maxwell Food Center jossa pääsee kokeilemaan mahdollisesti Singaporen parasta kanariisiä.

Missä: 33 Erskine Rd, Singapore 069333. MRT: Chinatown, Tajong Pagar ja Telok Ayer.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

 • The Scarlet Singaporen aula. Kuva: The Scarlet Singapore
 • Pehmoisessa Hästenssin sängyssä saa hyvät unet. Kuva: The Scarlet Singapore
 • Liota jalkoja lämpimässä poreammeessa raskaan shoppailupäivän jälkeen. Kuva: The Scarlet Singapore
 • The Scarlet Singaporen etusivu. Kuva: The Scarlet Singapore

Parkroyal on Pickering

Parkroyal on Pickering on hotelli kuin suoraan kaupunkisuunnittelijoiden tulevaisuuden visioista. Parkroyalin seiniä koristavat upeat, riippuvat puutarhat – täällä asutaan kuin tulevaisuuden tornitalossa, jonka seinillä kasvavat viljelykset. Ekologisuutta lisäävät myös katolla olevat aurinkopaneelit ja se, että hotellin käytävät ovat ulkoilmassa. Sijaintikin on mitä parhain tunnelmallisen Chinatownin kupeessa.

Missä: 3 Upper Pickering St, Singapore 058289. MRT: Chinatown ja Clarke Quay

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täätlä.

 • Parkroyal on Pickeringin riippuvat puutarhat. Kuva: Soile Vauhkonen

Ann Siang House

Ann Siang Hill katu kuhisee ihmisiä: kodikkaita baareja rivi rivissä. Kattoterasseilta kajahtaa nauru ja lasien kilahdus – tuntuu kun olisit saapumassa riemukkaisiin juhliin. Hotel Ann Siang Hill on osa alueen vipinää. Huoneet on suunniteltu sopimaan vieraiden elämäntyyliin. Osa huoneista on varustettu pienellä kettiöllä asukkaille jotka rakastavat ruoanlaittoa. Toisissa huoneissa on taas pieni kuntosali (lue: kuntopyörä ja muutamat painot). Jokainen vierashuone on hieman erilainen. Aulassa voi nauttia Sarniessin mikropaahtimokahvit. Kadun hulinasta huolimatta hotellissa saa hyvät unet.   

Missä: 28 Ann Siang Rd, Singapore 069708. MRT: Telok Ayer ja Chinatown

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

 • Ann Siang Housen unelmahuone kuntoilijalle. Kuva: Ann Siang House
 • Osassa Ann Siang Housen huoneista on pieni keittiö. Kuva: Ann Siang House

The Vagabond Club

Kultainen sarvikuono, kuusi pronssista Banyan-puuta ja paviaanipatsas joka vahtii baaria – tässä vain muutama persoonallinen yksityiskohta The Vagabond Club hotellista. Pienet violetinsävyiset huoneet on sisustettu pehmein elementein –  kuin buduaarit. Pehmeät sängyt takaavat makoisat unet. Hotellin liha-keskeisestä ravintolasta vastaa austraalialainen kokki Drew Nocente. Whiskey Library baarissa on todellinen viskikonossöörin Eldorado, ja siellä järjestetään jazz konsertteja, teatteriesityksiä ja taideiltoja. Hotellissa jäejestetään myös ilmaisia taidekierroksia, missä esitellään hotellin erikoisia taideteoksia.  

Missä: 39 Syed Alwi Rd, Singapore 207630. MRT Lavender

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

 • Mahdollisesti Singaporen erikoisin hotelli. Kuva: The Vagabond Club
 • The Vagabond Clubin huoneet ovat värikkäät lattiasta kattoon. Kuva: The Vagabond Club
 • Kultainen paviaani tarkkailee hotellin baaria. Kuva: The Vagabond Club
 • Kylpyhuone The Vagabond Clubin kattohuoneistossa. Kuva: The Vagabond Club

The Quincy Hotel

The Quincy on kaikkea mitä designhotellin kuuluu: tyylipuhdas, valoisa ja taiteellinen. Täällä et maksa vain huoneesta, vaan hintaan kuuluu aamiainen, ilta-cocktailit, pesulapalvelut (rajoitettu muutamaan vaatekappaleeseen päivässä), naposteltavaa ja hyvinvarusteltu minibaari. Luksusta! Lisäksi hotellissa on uima-allas ja kuntosali. The Quincy on hyvin keskeisellä sijainnilla Orchar Roadin ja Newtonin välissä. Lähettyviltä löytyy rivi ostosparatiiseja sekä kuuluisa Newton Food Centre katuruokatori (eli Hawker-keskus)

Missä: 22 Mount Elizabeth, Singapore 228517. MRT: Orchard ja Newton.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Singaporen Designhotellit ja paljon muuta

Booking.com

©Soile Vauhkonen

Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut yrittäjä ja sunnuntai-bloggaaja.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *