Málagan lentokentältä keskustaan

Málagan lentokentältä pääsee keskustaan paikallisjunalla, linja-autolla tai yksityisellä lentokenttäkuljetuksella.

Málagan lentokentältä keskustaan vie C1-paikallisjuna. Juna-asemalle löydät, kun kävelet saapuvien terminaalista ulos ja seuraat opasteita. Asema on suoraan edessä, reilun sadan metrin päässä.

Lentoasemalta pääsee Málagan keskustaan 12 minuutissa. Málagan keskustan alueelle menevät voivat hurauttaa junalla päätepysäskille, joka on nimeltää Málaga Centro-Alameda.

Junat kulkevat Málagan ja lentokentän välillä noin aamukuuden ja puolenyön välillä. Lipun saa eteishallin automaatista. Lippu, johon voi myös myöhemmin ladata matkoja maksaa 0,5 euroa ja itse matka lentokentältä Málagaan 1,8 euroa.

Myös Málagan kaupungin sisäinen bussilinja A vie kentältä läntisten kaupunginosien kautta keskustan Paseo del Parquelle. Kuskilta ostettava lippu maksaa 4 euroa. Linja-auto on paljon hitaampi kuin juna, mutta on hyvä vaihtoehto, jos majoituksesi sijaitsee tuolla puolella kaupunkia. Se kulkee lähes koko yön.

Jos olet menossa keskustan ulkopuolelle, helpoin tapa on varata etukäteen lentokenttäkuljetus tai napata Cabify-, Uber- tai taksikyyti. Yksityinen lentokenttäkuljetus on paras vaihtoehto, jos matkaat suurella porukalla, runsaiden matkalaukkujen kanssa tai majoitut keskustan ulkopuolella.

Lentokentän taksitolppa sijaitsee saapuvien terminaalista ulos tullessasi oikealla. Vaikka Málagan taksit ovat muuten edullisia, ne veloittavat lentokentällä lähtevistä kuljetuksista minimimaksun, joka on päiväsaikaan 15 euroa ja öisin 19 euroa.

Tripsteri.fi-sivuston aineistoa ei saa muokata tai jäljentää millään tavoin. Tripsteri sanoutuu irti kaikesta vastuusta niin suorista kuin epäsuorista vahingoista tai menetyksistä, jotka syntyvät seurauksena verkkosivujen sisällöstä (tai sen puuttumisesta). Ilmoitathan mahdollisista sisältöön liittyvistä ongelmista osoitteeseen [email protected]

Eeva-Maria Hooli

Vuodesta 2013 Málagassa asunut toimittaja ja bloggaaja. www.eevagamunda.com.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *