Lentokentältä Costa del Solille

Málagan lentokentältä Costa del Solille pääsee linja-autolla ja paikallisjunalla. Jos majapaikkaasi ei kulje julkisia, on tarjolla  yksityisiä lentokenttäkuljetuksia. 

Kätevin ja nopein tapa kulkea lentokentälle tai sieltä pois on juna. Lentokentältä pääsee C1-junalla sekä Málagan keskustaan että Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Fuengirolaan.

Juna ei kuitenkaan aina ole vaihtoehto rannikkokaupunkien suuntaan. Suomesta tulevvat suorat lennot laskeutuvat usein vasta puolenyön aikaan. Viimeinen juna lentokentältä Fuengirolan suuntaan lähtee kello 23.42. Málagaan päin junia kulkee myöhempään, kello 00.54. asti.

Juna-aikatauluista saa lisätietoja www.cercanias.es.

Junaliput tulee ostaa aseman lippuautomaatista käteisellä tai kortilla. Asemalla ei ole lipunmyyntitiskiä. Junissa ei myöskään myydä lippuja. Liput lentokentältä Málagaan maksaa 1,8 euroa, Torremolinosiin 1,80 euroa, Benalmádenaan 2,05 euroa ja Fuengirolaan 2,70 euroa.

Paikallislinja-auto A vie Málagan länsiosien kautta keskustaan 3 eurolla. Suorat bussilinjat kuljettavat myös lentoasemalta Marbellaan ja Esteponaan.

Málagan lentokentältä pääsee kätevästi ympäri rannikkoa myös Cabify-, Uber- tai taksikyydillä.

Muista tarkistaa, että kuljettajalla tai kuljetusyrittäjällä on lupa kuljetustoiminnan harjoittamiseen. Sininen rekisterikilpi. Rekisteröidyillä yksityisten kuljetusyritysten autoilla on myös Andalusian aluehallituksen myöntämä vihreä tarra etuikkunassaan.

Tripsteri.fi-sivuston aineistoa ei saa muokata tai jäljentää millään tavoin. Tripsteri sanoutuu irti kaikesta vastuusta niin suorista kuin epäsuorista vahingoista tai menetyksistä, jotka syntyvät seurauksena verkkosivujen sisällöstä (tai sen puuttumisesta). Ilmoitathan mahdollisista sisältöön liittyvistä ongelmista osoitteeseen [email protected]

Eeva-Maria Hooli

Vuodesta 2013 Málagassa asunut toimittaja ja bloggaaja. www.eevagamunda.com.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *