Oslon luksushotellit

The Thief

The Thief tarjoaa luksusta Oslovuonon rannalle rakennetun modernin Tjuvholmenin kaupunginosan sydämessä. Ylelliseksi taide- ja luksushotelliksi kutsutun The Thiefin seinillä voi ihailla uniikkeja taideteoksia, joista osa on lainassa vieressä sijaitsevasta Astrup Fearnleyn modernin taiteen museosta. Tummin sävyin sisustetuissa, moderneissa designhuoneissa on leikitelty kullanvärisillä ja metallisilla yksityiskohdilla. SPA tarjoaa hemmotteluhoitoja ja jos Oslonvuonoon pulahtaminen ei houkuta, voi rentoutua porealtaassa. Kattoterassilta, jossa on myös kaikille avoin baari, on upeat näkymät niin Oslonvuonoon kuin Holmenkollenillekin.

Missä: Landgangen 1, 0252 Oslo.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Grand Hotel

Oslon “Kämp Hotel”, tunnelmallinen ja ajattoman klassinen deluxe-hotelli on hyvällä paikalla pääkatu Karl Johanilla. Menneen ajan ylellistä tyyliä huokuva hotelli on ollut toiminnassa vuodesta 1874 ja sen vieraskirjasta löytyy niin rock-tähtien kuin Nobel-voittajienkin nimiä, onpa hotellissa yöpynyt itse marsalkka Mannerheimkin. Hotellin katutasossa sijaitseva Grand Cafe -ravintola oli niin Henrik Ibsenin kuin Edvard Munchinkin vakiopaikka. Grand Cafe suljetaan valitettavasti syykuussa 2015.

Missä: Karl Johans Gate 31, Oslo.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Saga Hotel

Kuninkaanlinnan takana sijaitseva, 47-huoneinen designhotelli on yksi harvoista ei-ketjuun-kuuluvista hotelleista. Rakennus on 1800-luvun lopulta, ja luonnonvärein toteutettu sisustus ja vuosisatojen takaista muotokieltä huokuvat huonekalut luovat rauhallisen tunnelman, josta voi nauttia oleskelualueen takan ääressä. Tekstiileissä on käytetty kuvia Oslon kaduilta satojen vuosien takaa.

Missä: Eilert Sundts gate 39, Oslo.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

© Anniina Korpela

Anniina Korpela

Norjassa viisi vuotta asunut toimittaja ja viestintäammattilainen, jonka suurimmat Oslo-rakkaudet ovat Kampenin ja Vålerengan kaupunginosien pienet, värikkäät puutalot ja bussilinja 37.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *