Oslon keskihintaiset hotellit

Scandic Vulkan

Scandic-ketjun designhotelli Vulkan on oiva valinta niille, jotka haluavat asua Grünerløkkan läheisyydessä, poissa ydinkeskustan turistialueilta. Ympäristöystävällisyyteen panostava hotelli tuottaa itse osan kuluttamastaan energiasta. Hotellin väreillä leikittelevä, mutta silti rauhallisen skandinaavinen sisustus ja huoneet, joiden ikkunoista voi seurata alapuolella olevan aukion tapahtumia.

Missä: Maridalsveien 13 A, Oslo.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Thon Hotel Oslo Panorama

Oslon keskustan rauhallisella sivukadulla sijaitseva raikas ja skandinaavisuutta huokuvat hotelli, jossa suurimmassa osassa huoneista on oma parveke. Yläkerroksista on hienot näköalat Oslonvuonolle. Iltaisin naapurikaduilla saattaa olla hieman levotonta, mutta sijaintinsa puolesta hotellilta pääsee hetkessä kävellen niin Oslon Oopperatalolle, Aker Bryggen satamaan, Rådhus-kaupungintalolle kuin Karl Johan -ostoskadullekin.

Missä: Rådhusgaten 7b, 0151 Oslo

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel Bristol

Nykyisin Thon-ketjuun kuuluva hotelli avattiin vuonna 1920. 251 huonetta, joista 10 sviittejä. Hotelli sijaitsee aivan ydinkeskustassa Karl Johan -ostoskadun poikkikadulla. Huoneet ja aulatilat huokuvat menneen ajan tyylikästä eleganssia ja hotellin kirjastobaarissa ja talvipuutarhassa kerrotaan monen poliitikon, kirjailijan, muusikon ja näyttelijän viihtyneen. Lisäksi oma ravintola, Bristol Grill sekä SPA-osasto ja kuntosali.

Missä: Kristian IVs gate 7, 0164 Oslo

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Aivan Hotel Bristolin lähellä, Oslon oikeustaloa vastapäätä sijaitseva Rosenkrantz on moderni designhotelli. Värikkäät huoneet, joissa kaikissa on 48-tuumaiset televisiot sekä laadukkaat äänentoistojärjestelmät. Ja mikä parasta, aamiaisen lisäksi myös ilta- ja välipalat kuuluvat hintaan. Tarjolla on siis aina vähintään kahvia, hedelmiä sekä makeita leivonnaisia. Hotellin yhteydessä paleo-ruokavalioon keskittynyt ravintola.

Missä: Rosenkrantz’ gate 1, 0159 Oslo

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

First Hotel Millenium

Aivan keskustassa sijaitseva, First-ketjun Millenium  on hyvä valinta, jos viihtyy keskustan palveluiden äärellä ja haluaa kävellä kätevästi joka paikkaan. Konstailemattomasti mutta viihtyisästi sisustetut huoneet.

Missä: Tollbugata 25, 0157, Oslo

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

First Hotel Grims Grenka

First-ketjun uniikki designhotelli, jonka kattoterassin suuret sohvat houkuttelevat lepäämään pitkän kaupunkilomapäivän päätteeksi. Tyylikkään pelkistetty sisustus ja hyvä sijainti kävelymatkan päässä kaikista keskustan nähtävyyksistä.

Missä: Kongens Gate 5, 0153, Oslo

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

© Anniina Korpela

Anniina Korpela

Norjassa viisi vuotta asunut toimittaja ja viestintäammattilainen, jonka suurimmat Oslo-rakkaudet ovat Kampenin ja Vålerengan kaupunginosien pienet, värikkäät puutalot ja bussilinja 37.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *