Oslon edulliset hotellit ja hostellit

Comfort Xpress Youngstorget

Youngstorgetilla sijaitseva Comfort Xpress on keskellä Oslon baari- ja konserttiareenakeskittymää. Nuorten matkaajien suosiossa olevassa hotellissa ei valiteta mekkalasta, ja huoneissa saa kuulema kuunnella musiikkia niin kovaa kun haluaa. Kahden hengen huone alkaen noin NOK 700.

Missä: Møllergata 26, Oslo. 

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Anker Hotel

Edullinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla keskustan ja Grünerløkkan välissä – täältä voi kävellä lähes kaikkialle. Konstailemattomat ja siistit huoneet sekä perustäyttävä aaminen. Yhden hengen huone alkaen NOK 750, kahden hengen huone alkaen NOK 950.

Missä: Storgata 55, Oslo.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Anker Hostel

Anker Hotellin vieressä sijaitseva siisti ja suosittu hostelli. Viikonloppuisin hostellin baarissa ei varmasti joudu istumaan yksin. Kaikissa huoneissa omat kylpyhuoneet. Sänkypaikka alkaen NOK 250, kahden hengen huone alkaen NOK 640.

Missä: Storgata 55, Oslo.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Cochs Pensjonat

Kuninkaanlinnan lähellä sijaitseva matkustajakoti, jonka Cochin siskokset perustivat vuonna 1927. Edullisia yösijoja on tarjolla kolmessa hintaluokassa: Best, Standard ja Value. Best- ja Standard-tason huoneissa on minikeittiöt, Value-huoneiden asukkaat jakavat kylpyhuoneet. Keskeinen sijainti ja lyhyt matka esimerkiksi Hedgehaugsveienille, jossa on monia pikkuputiikkeja. Erityisen paikasta tekee lisäksi se, oslolaiskirjailija Lars Saabye Christensen on sijoittanut osan Velipuoli -romaanin tapahtumista Cochs Pensjonattiin. Yhden hengen huone alkaen NOK 530, kahden hengen huone alkaen NOK 720.

Missä: Parkveien 25

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Perminalen Hotel

Norjan puolustusvoimien sotilaiden ja muun henkilökunnan virkityskäyttöön tarkoitettu hotelli, joka tarjoaa edullista majoitusta myös turisteille. Täällä ei voi välttyä törmäämästä norjalaisiin inttipoikiin. Tarjolla niin sänkypaikkoja kuin omia huoneitakin. Sänkypaikka alkaen NOK 380, yhden hengen huone alkaen NOK 620, kahden hengen huone alkaen NOK 860.

Missä: Øvre Slottsgate 2, Oslo.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim

Neljän kilometrin päässä keskustasta, joskin hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva Haraldsheim on hyvä valinta rauhallisempaa Oslon-reissua suunnittelevalle budjettimatkaajalle. Siisti ja moderni hostelli ja 1-4 hengen huoneet omilla kylpyhuoneilla. Sänkypaikka alkaen NOK 285, yhden hengen huone alkaen NOK 500, kahden hengen huone alkaen NOK 670.

Missä: Haraldsheimveien 4, Oslo. 

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

AirBnB

Budjetilla matkaavan kannattaa tarkistaa myös AirBnB:n tarjonta, sillä hyvällä tuurilla voi saada huoneen Länsi-Oslon luksusasunnosta, joita varakkaiden perheiden opiskelijat vuokraavat. Hyviä alueita ovat esimerkiksi Vika, Majorstuen, Torshov, Grünerløkka, Sofienberg, Frogner, Bislett, St. Hanshaugen ja Kampen.

© Anniina Korpela

Anniina Korpela

Norjassa viisi vuotta asunut toimittaja ja viestintäammattilainen, jonka suurimmat Oslo-rakkaudet ovat Kampenin ja Vålerengan kaupunginosien pienet, värikkäät puutalot ja bussilinja 37.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *