New Yorkin keskihintaiset hotellit

Life Hotel

Hiljattain tyylikkäästi remontoitu hotelli sijaitsee nimensä mukaisesti Life-aikakauslehden vanhassa toimitustalossa Herald Square -aukion tuntumassa. Sijainti on keskeinen: tämä on NoMan aluetta, eli viime vuosina kovasti kehittynyttä ja uusien hotellien suosimaan aluetta. Oppaan kirjoituksen aikaan hotellista sai edullisimmillaan huoneen hintaan 150 dollaria.

Missä: 19 West 31st Street (between 5th & 6th Avenues)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

The Evelyn

Entinen taidehotelli Gershwin aukesi joitakin vuosia sitten nimellä The Evelyn. 5th Avenuen tuntumassa sijaitseva rakennus remontoitiin kokonaan, ja pienet huoneet saivat uuden, vähemmän mielikuvituksellisen mutta raikkaan ulkoasun. Hotelli on oivallisella paikalla lähellä Madison Squarea, eli sekä Downtowniin että Midtowniin on lyhyt matka.

Missä: 7 East 27th Street (at 5th Avenue)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

The Ridge Hotel

Lower East Sidella sijaitseva hotelli on kiven heiton päässä alueen suosituista ravintola- ja baarikaduista. Modernisti sisustetuissa huoneissa on hyvä perusvarustus. Pieneltä kattoterassilta aukeaa maisema Downtownin kattojen ylle.

Missä: 151 Houston Street (at Eldridge Street)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Pod Hotel

Midtownin itäpuolella sijaitsevan Pod Hotelin valikoimassa on iso joukko erilaisia huoneita monenlaisilla hinnoilla. Kaikkia yhdistää hotellin ydinkonsepti: hyvin vähän tilaa mahdollisimman halvalla hinnalla. Hotelli on hyvä valinta, jos majoittuu kaverin kanssa kerrossänkyhuoneeseen jaetulla kylppärillä. Sen sijaan kahden hengen huone parisängyllä ja omalla kylpyhuoneella ei ole hinnan väärtti, sillä sitä isomman huoneen löytää halvemmalla ja paremmasta osoitteesta. Pod Hoteleja on myös toinen 39th Streetillä ja kolmas Brooklynissa.

Missä: 230 East 51st Street (between 2nd & 3rd Avenues)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Washington Square Hotel

160:n huoneen Washington Square Hotel sijaitsee aivan mahtavalla paikalla, newyorkilaisten rakastaman Washington Squaren vieressä. Kauniin sisääntulon takaa avautuvat aulabaari, ravintola ja siistit perushuoneet, joiden hintaan kuuluu mannermainen aamiainen. Hotellilla on myös edullisempia yhden hengen huoneita.

Missä: 103 Waverly Place (at MacDougal Street)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel Beacon

Hotelli, jota voi suositella lapsiperheille. Kotoisasti sisustetut huoneet ovat isoja, ja niihin mahtuu neljä majoittujaa. Hotellilla on myös huoneistoja, joissa isommat lapset pääsevät omaan huoneeseen. Huoneissa on myös pikkukeittiöt mikroaaltouuneineen ja kahvinkeittimineen, ja perusvarustus tallelokeroineen ja hiustenkuivaajineen on muutenkin hyvä. Central Parkin puisto on lähellä.

Missä: 2130 Broadway (at West 75th Street)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

The Marcel at Gramercy

Viihtyisän Gramercy Parkin tuntumassa sijaitseva Marcel noudattaa orjallisesti modernin sisustuksen trendiä, joka on vallalla monissa kaupungin keskihintaisissa hotelleissa: jokainen tila on suunniteltu niin elegantin pelkistetysti, että tyylikkyydestä uhkaa jo tulla hengettömyyttä. Huoneissa on perustarvikkeet, kuten silitysrauta, hiustenkuivaaja ja cd-soitin. Aulassa on jatkuva kahvitarjoilu.

Missä: 201 East 24th Street (at 3rd Avenue)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

At Home In Brooklyn

Ihastuttava bed & breakfast sijaitsee Brooklynissa Prospect Park -puiston laidalla, kivenheiton päässä Brooklyn Museum of Artista ja Brooklyn Botanical Gardenista. Valittavana on neljä makuuhuonetta, hintahaarukassa 175–325 dollaria. Hintaan kuuluva aamiainen bageleineen ja muine herkkuineen on runsas, ja sen voi nauttia vaikkapa herttaisella takapihalla. Kattoterassilla voi makoilla riippukeinussa ja ihastella näköalaa juhlavalle Grand Army Plazalle.

Missä: 15 Prospect Park West (between Carroll Street & President Street)

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Alli Haapasalo

Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja, joka muutti New Yorkiin muutamaksi vuodeksi, mutta jäi vuosikymmeneksi. Haapasalo on kirjoittanut kolme matkaopasta ja kymmeniä artikkeleita palavasti rakastamastaan kaupungista, johon hän palaa joka vuosi uudestaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *