New Yorkin hotellit

Hintataso

Vaikka New Yorkin matkalla majoitus syö matkabudjetista leijonanosan, kaupungista löytyy kuitenkin joka budjettiin sopiva majapaikka. Sitä paitsi New Yorkiin mennään harvemmin notkumaan hotellihuoneessa.

Hotellien hinnat ailahtelevat sesongin mukaan huomattavasti, ja lyhyenkin ajan sisällä vaihtelu on todella suurta. Huippuhotellit ja designhotellit maksavat helposti yli 400 dollaria/yö, ja silloin huippupalvelua ja loistavia varustuksia voi toki pitää itsestään selvinä. Myös ihania ekohotelleja Nykistä löytää.

Keskihintaisissa hotelleissa voi odottaa hyvää laatua, vaikka eivät nekään välttämättä tarjoa kaikkea sitä, mitä kuvittelisi saavan 200–300:lla dollarilla. New Yorkissa esimerkiksi hotelliaamiainen ei ole lainkaan yhtä iso juttu kuin Suomessa. Monet keskihintaiset hotellit ja budjettihotellit saattavat tarjota mannermaisen aamiaisen tai ainoastaan muffinssin ja kahvin. 

Tripsterin valitsemat keskihintaiset hotellit ovat kaikki hyvätunnelmaisia ja laadukkaita paikkoja!

New Yorkin mittapuulla alle 150 dollaria maksava hotellihuone on varsin edullinen. Edulliset hotellihuoneet ovat pieniä, eikä niiltä kannata odottaa mitään perustasoa parempaa varustusta tai eleganssia. 

Hostelleja löytyy joka puolelta kaupunkia. Laatu vaihtelee, mutta parhaissakin kannattaa varautua erittäin askeettiseen kerrossänkymajoitukseen – ja hinnat ovat silti edullisimmillaan 50–60 dollaria. Monet hostellit tarjoavat myös yksityisiä huoneita, jolloin hinnat lähentelevät budjettihotellien huonehintoja. 

Lue myös: Mistä New Yorkin kaupunginosasta hotelli kannattaa varata?

Katso hotellien ajankohtaiset hinnat.

Etsi hotelleja New Yorkista

Booking.com

Alli Haapasalo

Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja, joka muutti New Yorkiin muutamaksi vuodeksi, mutta jäi vuosikymmeneksi. Haapasalo on kirjoittanut kolme matkaopasta ja kymmeniä artikkeleita palavasti rakastamastaan kaupungista, johon hän palaa joka vuosi uudestaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *