Hotellit Taorminassa

Taorminassa yöpyminen on yleensä kallista, mutta jos suinkin on varaa, on se ehdottomasti uhrauksen arvoista. Hotellit Taorminassa kilpailevat asiakkaista, ja joskus saattaa tuurilla löytää huoneen hyvään tarjoushintaan. Kesäsesonkina hinnat ovat ymmärrettävästi pilvissä, mutta myöhemmin syksyllä tai aikaisin keväällä, puhumattakaan talvesta, voi löytää helmen huokealla.

Keskihintaiset hotellit

Hotel Isabella

Maisemassa tuskin on valittamista © Hotel Isabella

Loistavalla paikalla Taorminan ostos- ja kävelykadulla. Täällä olet aivan kaupungin sydämessä. Kesäisin mahdollisuus nauttia aamiainen kattoterassilla. Hotellin ravintolasta saa sushia ja iltaisin sen baarissa voi nauttia yömyssyn. Huoneista näkymä merelle tai antiikin kreikkalaiselle teatterille.

Osoite: Corso Umberto 58

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Taodomus

Romanttinen kahden hengen huone © Taodomus

Charmikas, romanttinen, rauhallinen, sanotaan Taodomuksesta. Hotellin terassilta dramaattisen upeat näkymät yli kimmeltävän merenlahden. Kävelykadun hiljaisemmassa päädyssä, mutta silti vain muutaman askeleen päässä Taorminan keskustan putiikeista ja ravintoloista.

Osoite: Corso Umberto 224

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hienot hotellit

Hotel Villa Belvedere

Hotellin uima-allas © Hotel Villa Belvedere

TripAdvisorin käyttäjien vuoden 2016 parhaaksi hotelliksi valitsema ylellinen, kaunis hotelli loistavalla paikalla. Aamiaisen ja lounaan voi nauttia halutessaan idyllisellä uima-altaalla tai vehreässä hotellin kukkaloisteisessa puutarhassa. Upea näköala alhaalla siintävälle laguunille salpaa hengityksen.

Osoite: Via Bagnoli Croce 79

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Villa Carlotta

Kahden hengen huone © Villa Carlotta

Tämäkin loistohotelli on valittu TripAdvisorin vuoden 2016 parhaimpien hotellien listalle. Ylellisten huoneiden lisäksi saatavilla myös kokonaisia huoneistoja.

Osoite: Via Pirandello 81

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

© Anu Rinkinen

Etsi hotelleja Taoriminassa

Booking.com

Anu Rinkinen

Anu on runoilija, joka työskentelee kirjallisuuden ja kirjoittamisen parissa myös opettajana, vapaana toimittajana ja suomentajana. Anu on elänyt jo parikymmentä vuotta Italian ja Suomen kulttuurien sekoitteessa. Perheen toinen koti on Sisilian etelärannikolla Gelassa.