Catanian hotellit

Catanian hotellit ovat hinta-laatusuhteeltaan usein erinomaisia. Täällä pääsee yöpymään kaupungin historiallisessa keskustassa neljän tähden hotellissa kolmen tähden hinnalla. Tripsterin suosittelemat Bed&Breakfastit ovat tasoltaan kolmen tähden hotellin veroisia.

Edulliset

Cocus Inn

Katso kaikki kuvat:

Mitä viehättävin ja viihtyisin, korkeatasoinen bed&breakfast. Huoneet ovat tilavia ja hyvin varusteltuja (wi-fi, ilmastointi, TV). Runsas sisilialainen aamiainen pistaasimaitoineen, veriappelsiinimehuineen ja mantelileivonnaisineen kuuluu hintaan.

Osoite: Via Insegnere 130

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Suite Inn

Katso kaikki kuvat:

Laadukas Bed&breakfast aivan Catanian historiallisessa keskustassa. Vain muutama askel Piazza Duomolta ja Catanian ravintoloista ja baareista!

Osoite: Via Vittorio Emanuele II 108

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Keskihintaiset

Il Principe

Il Principe on barokkiarkkitehtuurin ympäröimä neljän tähden hotelli aivan Catanian historiallisen keskustan sydämessä, vain 100 metrin päässä keskustorilta eli Piazza Duomolta. Hotellin vierestä nousevat portaat, Scalinata Alessi, jonka varrella sijaitsee monta tunnettua homobaaria. Yömyöhään portailla käy vielä iloinen puheensorina, kun asiakkaat vilvoittelevat baarien ulkopuolella. Il Principe sopii siis parhaiten Catanian yöelämään tutustujille, ja hotelli on hyvinkin homoystävällinen. Il Principen huoneet ovat modernin tyylikkäitä, huoneissa on ilmastointi ja wi-fi ja hotellin aamainen on mannermainen italialaisella korostuksella (runsas cornetto-valikoima).

Osoite: Via Alessi 24

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Sheraton Hotel

Katso kaikki kuvat:

Neljän tähden hotelli Catanian keskustan tuntumassa. Huoneissa omat parvekkeet, joilla ottaa aurinkoa tai ihailla auringonlaskua. Suolavesiallas merinäköalalla.

Osoite: Via Antonella da Messina 45

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hienot hotellit

Romano Palace

Yövy hienosti ja usein hämmästyttävän edullisesti viiden tähden hotellissa hiukan sivussa (2,8 km) Catanian hektisestä keskustasta. Huoneet ovat toinen toistaan aistikkaammin sisustettuja. Rauhallinen keidas uima-altaineen ja puutarhoineen rentouttaa päivän kierrosten päätteeksi. Myös Catanian hiekkarannat Playa di Catania vain 100 metrin päässä hotellista.

Osoite: Viale Presidente Kennedy 28

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.
 

© Anu Rinkinen

Etsi hotelleja Cataniasta

Booking.com

Anu Rinkinen

Anu on runoilija, joka työskentelee kirjallisuuden ja kirjoittamisen parissa myös opettajana, vapaana toimittajana ja suomentajana. Anu on elänyt jo parikymmentä vuotta Italian ja Suomen kulttuurien sekoitteessa. Perheen toinen koti on Sisilian etelärannikolla Gelassa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *