DayTripster – Parhaat matkat tekevät hyvää

(Good Trip – Better Days! Read more about DayTripster App in English: www.daytripster.com)

Rehellisiä suosituksia aidoista kohteista? DayTripster on uuden ajan vastuullinen päiväretkisovellus, jonka ammattitoimittajat tarjoavat hauskaa, suorasanaista, tarinallista ja virtuaalista sisältöä Helsingin, Espoon, Porvoon, Saimaan, Turun, Tampereen, Oulun, Jyväskylän, Kouvolan, Tukholman, Lapin, Islannin, Prahan, Berliinin, Barcelonan, Tokion, Singaporen ja monien muiden kohteiden parhaista paikoista suomeksi, englanniksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

iOS-latausnappi
Android-latausnappi

Kierrokselle Kaurismäen kuppiloihin? Muumien äidin Tove Janssonin kulmille? Södermalmin kahviloihin ja kirppiksille? Tampereen Rajaportin saunaan? Barcelonan parhaisiin viinibaareihin, Prahan oluenhuuruisimpiin kuppiloihin ja Islannin trollikierrokselle?

Varauspalveluja, audio- ja virtuaalikierroksia

DayTripster-sovelluksen kautta voi etsiä ja tallentaa suosikkeja läheltä ja kauempaa, luoda omia kierroksia ja jakaa niitä ystäville. Voi katsoa julkisen liikenteen reittiohjeet, varata ravintolapöydän, hotellihuoneen tai hävikkiaterian. Kaikki siis saman sovelluksen kautta ilman useaa eri lähdettä!

Laita kuulokkeet korville ja testaa kehuttuja audiokierroksia oman aikataulusi mukaan. Valikoi valmiita, teemallisia kaupunkikierroksia, herkuttelijan kohteita, tunnelmallisia kahviloita ja parhaita viinibaareja. Kuuntele yksittäisiä audiospotteja historiallisista kohteista, tutustu kaupungin tarinaan, katsele uusin silmin ja astu hetkeksi myös tulevaisuuteen.

Sovellus on myös kaunis, visuaalinen ja virtuaalinen: mukana on XR-ominaisuuksia, 360-kuvia ja -videoita ja lisättyä todellisuutta, joiden avulla voi eläytyä tunnelmaan ja seutuun jo etukäteen.

Vastuullista matkailua hauskasti

DayTripster on edistyksellisin matkaopas, joka tarjoaa uutta teknologiaa ja kestävää matkailua. Meidän mielestämme matkailun tulee olla hauskaa ja elämyksellistä ja sen tulee hyödyttää myös paikallistaloutta. DayTripster tarjoaa näkyvyyttä pienyrittäjille, lähiruualle, kaupunkitapahtumille, luontokohteille ja lähellä sijaitseville pikkupaikoille, joista turistit eivät vielä tiedä. Tekijämme ovat suorittaneet Perhon liiketalousopiston Vastuullisen matkailun kurssin.

Kohti maailmanvalloitusta!

Sovelluksemme voitti Helsingin Sanomain säätiön mediainnovaatiokilpailu Uutisraivaajan syyskuussa 2017 ja sijoittui toiseksi Visit Finlandin Digi-innovaatiokilpailussa tammikuussa 2018. Marraskuussa 2018 YK:n tietoyhteiskuntakokoukset World Summit Awards valitsi Tripsterin sovelluksen Suomen parhaaksi ja vastuullisimmaksi digi-innovaatioksi matkailun ja kulttuurin kategoriassa. Olemme esitelleet sovellusta muun muassa Tokyo Slushissa, Singapore Slushissa, Helsinki Slushissa, Madridin ja Helsingin matkamessuilla.

Ammattijournalismia

Sovelluksen ja koko Tripsterin takana ovat ammattitoimittajat, joista suuri osa on myös kokeneita matkaopaskirjailijoita.

DayTripsterin perustajatiimiin kuuluvat sisältövastaavat, toimittajat Siru Valleala (VP) ja Paula Kultanen Ribas (CCO), valokuvaaja ja webmaster Tuulia Kolehmainen (AD) ja sisällöntuottaja ja talousvastaava Soile Vauhkonen (CFO). Teknisestä toteutuksesta vastaavat Panu Pahkamaa (CDO) ja Mika Vikström (CTO) Vallgård Digital Solutions -yrityksestä.

Myynnistä vastaa toimitusjohtajamme Katri Kantoniemi (CEO) ja blogiyhteistöistä kirjailija ja somevaikuttaja Satu Rämö.

Yhteystiedot

Haluatko edustamasi yrityksen tai kaupungin mukaan DayTripsteriin? Tai haluatko, että laadimme sinulle toiveidesi mukaisen virtuaali- tai audio-opastuksen? Ota meihin yhteyttä, niin keksitään uusia ja innovatiivisia ideoita tehdä yhteistyötä!

Myynti ja asiakasyhteistyöt: katri(a)tripsteri.fi (opintovapaalla) & paula.kultanen(a)tripsteri.fi

Päätoimittaja, uudet kirjoittajat: siru(a)tripsteri.fi

Viestintä ja PR: paula.kultanen(a)tripsteri.fi

Affiliate-kampanjat ja visuaalinen ilme: tuulia(a)tripsteri.fi

Laskutus: soile(a)tripsteri.fi

Blogiyhteistyöt: satu.ramo(a)tripsteri.fi

Lataa ilmainen DayTripster

iOS

Android

Kommentit:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *