Digimarkkinointi ja brändin kehitys

Matkamedia Tripsterin palveluihin sisältyvät olennaisena osana myös digimarkkinointi sekä brändin kehitys. Monet asiakkaistamme haluavat digimarkkinoinnin osaksi sisällöntuotanto- ja podcast-tuotantopakettiamme. Laadimme asiakkaillemme aina räätälöidyn pakettihinnan, joten hinnastomme hinnat ovat vain suuntaa antavia.

Digimarkkinointi – some, SEO ja SEM

Matkamedia Tripsterillä on pitkä kokemus digimarkkinointipalveluista: hakukoneoptimoidusta sisällöntuottamisesta (SEO), vaikuttavista somekampanjoista (erityisesti Facebook ja Instagram) sekä Google ads-mainonnasta (SEM).

Tilaamasi teksti- tai äänisisällön tueksi voit tilata meiltä hakukoneoptimoituja blogipostauksia, jotka löytyvät Google-hauilla. Somessa olemme havainneet, että paras tulos saavutetaan orgaanisten postausten sekä video- ja animaatiomainosten yhdistelmällä.

Oletko huomannut, että Facebookin orgaaninen näkyvyys on viime aikoina heikentynyt? Oikein kohdistamalla maksettuun mainontaan ei tarvitse tuhlata omaisuuksia, kunhan mainokset on taidokkaasti laadittu. Sisällöntuottajamme laativat copy-tekstit, graafikkomme luo sinulle näyttävät kuvat ja videot, joihin voimme tuottaa myös musiikkia!

Löytävätkö asiakkaasi sivustollesi? Voimme parantaa hakukonenäkyvyyttäsi optimoimalla sivustosi sisältöä. Tekninen optimointi ei muuta sanomaasi ja tyyliäsi, auttaa vain palveluistasi kiinnostuneet sisältösi pariin.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin laaditaan sinulle paras palvelupaketti!

  • Markkinointiasiakkaitamme ovat mm. Espanjan matkailutoimisto (Tourspain), jonka kanssa olemme tehneet vaikuttavaa sisältö- ja näkyvyysyhteistyötä hyvin tuloksin.
  • Lue lisää asiakascaseistamme.

Brändin kehitys

Onnistunut digimarkkinointi yhdistettynä brändin tarinallistamiseen on kenties merkittävin panostuksesi liiketoimintasi kehittämiseen. Persoonallinen bränditarina hyödyntää mielikuvamarkkinointia tehokkain tuloksin. Ammattilaisemme ideoivat yhdessä yrityksesi kanssa puhuttelevan tarinan, joka sitouttaa asiakkaasi ja saa hänet palaamaan uudelleen.

Markkinointiviestinnän oppeja hyödyntävä bränditarina tukee liiketoimintaasi, kiteyttää yrityksesi ydinarvot ja vetää vahvasti puoleensa – suorastaan koukuttaa.

Tripsterin sisällöntuottajat suunnittelevat ja toteuttavat bränditarinan eli luovat tarinakäsikirjoituksen ja konseptin, jossa otetaan huomioon koko asiakaspolku.

Tripsterin yritystarinapaketti sisältää workshopin etänä tai livenä, tone of voicen määrittelyn, tarinakäsikirjoituksen ja sovitun määrän sloganeita ja anekdoottinostoja.

Haluatko erottua muista ja jättää asiakkaan muistiin pysyvän jäljen? Anna meidän tarinallistaa brändisi. Halutessasi kehitämme samalla visuaalista ilmettäsi, suunnittelemme sinulle uuden logon tai freesaamme sivustosi ulkonäköä tai laadimme alusta loppuun toimivan brändimanuaalin, jonka ansiosta viestit arvoistasi ja erotut kilpailijoista.

Alkaen 1500Eur + ALV

Kysy henkilökohtainen tarjous!

Lue myös: Palvelut matkailuyrityksille

OTA YHTEYTTÄ!