Virtuaalimatkat yrityksille

Etäoppaamme odottavat kohteissaan sinua kylään – virtuaalisesti!

Turvalliset, edulliset ja nopeat virtuaalimatkat ovat hauska keino lähteä maailmalle noin vain, vaikka huomenna! Tripsterin kautta voit tilata firmasi työntekijöille tai asiakkaillesi ihanan loman – etänä! Voit myös tilata yrityksesi verkkokauppaan myytäväksi virtuaalimatkaopastuksia maailmalta tai Suomesta.

1-2 tunnin etämatkat suoritetaan Zoomin kautta eli kaikille tutulla ja helpolla tekniikalla. Räätälöimme matkat toiveiden mukaan – kysy lisää erilaisista mahdollisuuksista ja teemaideoista!

Tripsteri on tuottanut Virtuaalimatkat.fi:lle (Naantalin matkakauppa) kymmeniä virtuaalimatkoja muun muassa näistä kohteista: Islanti, Espanja, Karibia, Tansania, Berliini, Japani, Sveitsi, Georgia, Tukholma ja Laos. Suomalaiset oppaat asuvat kohteissaan ja esittelevät niitä joko livekävelyllä tai osittain videoiden avulla. Virtuaalimatkat juonnetaan aina livenä, ja oppailta voi kysyä henkilökohtaisesti lisäkysymyksiä.

Kerro osallistujien määrä ja kysy tarjous!

UUSI TUOTE: kohde-esittelyvideot!

Tuotamme upeat kohdevideot matkasuunnittelun inspiraatioksi

Kaipaako sivustosi väriä ja reissufiilistä? Haluatko muistutella asiakkaitasi, että maailma on täynnä hienoja paikkoja, jonne aivan pian taas pääsee? Tuotamme huolellisesti laadittuja kohde-esittelyvideoita, joiden äärellä voi muistella omia matkoja, suunnitella uusia ja ennen kaikkea aistia matkan tunnelmaa ja oppia kohteesta.

Videoilla esiintyy Tripsterin suomalaisia oppaita kohdemaissaan, joten autenttinen tunnelma on taattu!

Kysy tarjous!

Lue lisää: Palvelut yrityksille