Virtuaalimatkat yrityksille

Virtuaalimatkaoppaamme odottavat kohteissaan sinua kylään – etänä!

Turvalliset, edulliset ja nopeat virtuaalimatkat ovat hauska keino lähteä maailmalle noin vain. Tripsterin kautta voit tilata firmasi työntekijöille tai asiakkaillesi ihanan virkistysmatkan – etänä! Voit myös tilata yrityksesi verkkokauppaan myytäväksi virtuaalimatkaopastuksia maailmalta tai Suomesta tai räätälöidyn esittelyn vaikkapa tytäryhtiönne kohteesta.

Yrityksille pitämämme virtuaalimatkat ovat osoittautuneet ainutlaatuisen yhteisölliseksi ja rentouttavaksi ajanvietteeksi, jolla hemmottelet työntekijöitäsi ja irrottaudutte yhdessä arjesta vaikkapa matkakohteen paikallisherkkuja napostellen – joko koko firma valkokankaan edessä, tai kukin etänä. Opastuksen päätteeksi saatte avata mikrofonit ja jutella yhdessä oppaan kanssa, tai kysellä kohteesta lisää chatin välityksellä.

Opitte yhdessä lisää kohteesta tai teemamatkan aiheesta. Teemamatkat voivat käsitellä esimerkiksi elokuvien, muusikoiden, kirjailijoiden, tapasbaarien tai vaikkapa kummitusten Barcelonaa, Tokiota, Thaimaata tai Los Angelesia. Tässä myös oiva idea vuosittaisiin lahjakausiin yritysten työntekijöille: jokaiselle oma virtuaalimatkalahjakortti?

1-2 tunnin etämatkat suoritetaan esimerkiksi Zoomin kautta eli kaikille tutulla ja helpolla tekniikalla. Räätälöimme matkat toiveiden mukaan – kysy lisää erilaisista mahdollisuuksista ja teemaideoista!

Tripsteri on tuottanut Virtuaalimatkat.fi:lle (entinen Naantalin matkakauppa) kymmeniä virtuaalimatkoja muun muassa näistä kohteista: Islanti, Espanja, San Francisco, Karibia, Tansania, Thaimaa, Berliini, Japani, Sveitsi, Georgia, Tukholma, Los Angeles ja Laos. Suomalaiset oppaat asuvat kohteissaan ja esittelevät niitä joko livekävelyllä tai osittain videoiden avulla. Virtuaalimatkat juonnetaan aina livenä, ja oppailta voi kysyä henkilökohtaisesti lisäkysymyksiä.

Ota yhteyttä, mikäli yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut omasta virtuaalimatkasta: [email protected]

Lue lisää: 5 syytä osallistua virtuaalimatkalle

Kuuntele lisää virtuaalimatkailusta Tripsterin Ekotrippi-podcastista!

UUSI TUOTE: kohde-esittelyvideot!

Tuotamme upeat kohdevideot matkasuunnittelun inspiraatioksi

Kaipaako sivustosi väriä ja reissufiilistä? Haluatko muistutella asiakkaitasi, että maailma on täynnä hienoja paikkoja, jonne aivan pian taas pääsee? Tuotamme huolellisesti laadittuja kohde-esittelyvideoita, joiden äärellä voi muistella omia matkoja, suunnitella uusia ja ennen kaikkea aistia matkan tunnelmaa ja oppia kohteesta.

Videoilla esiintyy Tripsterin suomalaisia oppaita kohdemaissaan, joten autenttinen tunnelma on taattu!

Kysy tarjous: [email protected]

Lue lisää: Palvelut yrityksille

OTA YHTEYTTÄ!