Costa Bravan parhaat edulliset hotellit

Costa Bravan edulliset hotellit kattavat parhaita rantahotelleja, kaupunkihotelleja ja edullisia majoituspaikkoja rantahostelleissa.

Costa Bravan parhaat rantahotellit

Hotel Aiguablava

Hotel Aiguablava
Hotel Aiguablava

Tämän idyllisempää majapaikkaa saa hakea! Itse hotellirakennus ei ole maailman modernein, mutta kuitenkin siisti ja leppoisa rentoutumispaikka puolison tai perheen kanssa. Parvekkeellisista huoneista on uskomattoman upeat näkymät merenpoukamaan, jolla keinuu pikkuveneitä. Hotellin suurella puutarhapiha-alueella on uima-allas baareineen, tenniskenttä ja leikkipuisto.

Aamiaista ja illallista pääsee syömän merinäkymin terassilla. Ruoka on perinteistä costabravalaista, illallisella kannattaa tilata Peraladan erinomaista Malaveïna-punaviiniä. Hotellilta on yksityinen käynti läheiselle rauhalliselle rannalle ja kävelymatkan päästä löytyy myös ainutlaatuinen Es Caun luonnonallas.

Missä? Platja de Fornells, Aiguablava.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Hotel Aromar

Hotel Aromar © Tuulia Kolehmainen
Hotel Aromar © Tuulia Kolehmainen

Tätä Platja d’Arossa sijaitsevaa 2019 upeasti remontoitua rantahotellia emännöi supisuomalainen Hillevi Kytö. Romanttista tunnelmaa huoneisiin luovat vaaleanpunaiset valaistut marmoritasot. Vastuulliseen teemaan istuvat Argan Meadow’n luonnonkosmetiikkatuotteet. Hotellin yhteydestä voi vuokrata myös kokonaisen huoneiston. Nauti aamiainen terassilla uimarannan ääressä ja rentoudu illalla uima-altaalla. 

Missä? Passeig Marítim 106, Platja d’Aro.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Hostal Sa Tuna

Hostal Sa Tuna Costa Bravassa.
Hostal Sa Tuna Costa Bravassa.

Sa Tuna on todennäköisesti koko Costa Bravan kaunein rantakylä. Vanhasta kalastakodista vuonna 1940 hotelliksi muutettu Hostal Sa Tuna on siksi estetiikon unelmavalinta. Nauti aamiaista omalla parvekkeella merenpoukaman modernistisen värikkäitä taloja ihaillen ja lähde patikoimaan rantareittiä kohti vaihtuvia maisemia. Uimaranta sijaitsee edessäsi, muutaman kymmenen metrin päässä ja viidessä minuutissa karautat autolla Begurin vanhaan kaupunkiin ostoksille tai illalliselle.

Hotellissa on vain viisi huonetta, joten varaus on syytä tehdä hyvissä ajoin. Alakerran ravintolassa valmistuvat alueen parhaat paellat.

Missä? Passeig de l’Àncora 14, Sa Tuna.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Park Hotel San Jorge

Park Hotel San Jorge
Park Hotel San Jorge

Platja d’Aron ja Sant Antoni de Calongen välillä sijaitsevalla hotellilla on mainio sijainti, olitpa liikkeellä kaveriporukalla, puolison tai perheen kanssa. Huoneissa on pelkistetty sisustus, mutta upeat merinäköalat. Lähellä lepää rauhallisia merenpoukamia ja jänniä patikointireittejä. Hyvinvointipalveluita tarjotaan saunan, porealtaan ja hierontojen muodossa.

Missä? Av. Andorra 28, Platja d’Aro-Calonge.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Kaupunkihotelleja Costa Bravalla

Hotel La Indiana de Begur – Petit Hotel Boutique

La Indiana de begur, Petit Hotel Boutique Costa Bravassa.
La Indiana de begur, Petit Hotel Boutique Costa Bravassa.

Taiteilijapariskunta Lauran ja Marion boutiquehotellilla on unelmainen sijainti Begurin vanhassa kaupungissa. Indianan viisi huonetta on nimetty eri värien mukaan, sisustus on boheemin pelkistetty. Sviitin upea suuri parveke antaa kaupungin pääaukiolle ja chillout-terassilta on häikäisevät näkymät Begurin vanhalle linnalle – täällä kelpaa nauttia yömyssy tai aperitiivi ennen kaupungin ravintolatarjontaan tutustumista.

Missä? C/ Forgas i Elias 8, Begur.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Hotel Casa Vincke

Hotel Casa Vincke Costa Bravassa.
Hotel Casa Vincke 1800-luvun lopulla rakennetussa talossa Costa Bravassa.

Tämä pramea 1800-luvun lopun kaupunkitalo sijaitsee vain muutaman kymmenen metrin päässä Palamósin uimarannasta. Huoneet on sisustettu modernin elegantisti. Yhteisiin tiloihin kuuluu erittäin suositeltava luova lähiruokaravintola Dvisi, sisäpihan uima-allas, oleskelu-, kokous- ja aamiaistilat. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan.

Missä? C/ López i Puigcerver 38, Palamós.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Hotel Peninsular

Hotel Peninsular Costa Bravassa.
Hotel Peninsular Costa Bravassa.

Varma valinta Gironan koluajalle. 150-vuotias hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä vanhan kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Alakerran Savoy-kahvila-ravintola on legenda itsessään. Peninsular tarjoaa konstailemattomia huoneita yhdelle, kahdelle, kolmelle ja jopa neljälle hengelle, joten perheetkin täällä viihtyvät. Doble Superior -huoneessa on viihtyisä työskentelysoppi läppärin kanssa matkaaville.

Missä? Av. de Sant Francesc 6, Girona.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Hotel Can Miquel

Hotel Can Miquel Costa Bravassa.
Hotel Can Miquel sijaitsee Dalí-museon läheisyydessä.

Etsikö majoitusta Costa Bravan pohjoisrannikon kohteiden, kuten Dalí-museoiden ja viinitilojen läheltä? Tunnelmallisessa kalastajakylässä ja Costa Bravan ”anjovispääkaupungissa” L’Escalassa on romanttista nauttia ilta-uinnista ja rantaravintoloista. Hotellissa on tilavia huoneita perheillekin – terassipihalla tai ilman.

Missä? Platja de Montgó, L’Escala.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Hotel El Petit Convent

El Petit Convent Costa Bravassa.
El Petit Convent Costa Bravassa.

Tyylikäs, moderni ja viihtyisä hotelli sijaitsee Begurin vanhassa kaupungissa lähellä Sa Tunan satumaista rantaa. Muinoin tallina sekä kauppiaiden talona toimineen rakennuksen kivipinnat henkivät rauhaa ja maanläheisyyttä. Huoneet ovat valoisia ja raikkaita ja perhehuoneitakin täältä löytyy. 

Missä? C/ Sant Josep 3, Begur.

Katso ajankohtaiset hinnat täältä.

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *