Virtuaalinen XR-elämys yrityksille

Pelillinen virtuaaliseikkailu on nyt helppo toteuttaa yksilöllisesti ja kiehtovalla uudella tekniikalla. Lue, mikä on XR-elämys!

Tripsteri on kehittänyt DayTripster-sovellukseensa täysin uudenlaisen XR-teknologian, jonka avulla yritykset voivat kilpailukykyiseen hintaan luoda hauskoja virtuaalisia maailmoita omista palveluistaan. Lue, millainen XR-elämys voi olla!

Sovelluksessamme esittelemme kohteesi kiehtovan ja pelillisen elämyspolun kautta. XR-elämys rakentuu virtuaalisista 360-huoneista, huoneisiin sijoittuvista äänitarinoista, infobokseista, hauskoista tietovisoista, kuvagallerioista sekä 3D-objektien ja/tai AR-elementtien (lisätty todellisuus) avulla luodusta pelistä tai pelillisistä sisällöistä.

Kiinnostuitko? Tutustu DayTripster App Tampere-sisältöjen XR Rajaportin saunaan ja ota meihin yhteyttä. Kerromme lisää vaihtoehdoista. Virtuaalisaunomaan Tampereelle!

XR-elämystä voi erityisen hyvin hyödyntää esimerkiksi hotelliesittelyissä, sauna- ja kylpyläesittelyissä ja yleisissä yritysesittelyissä, joihin kuuluu useampi osa-alue monipuolisia palveluita ja taustatarinaa. Tekniikkaa on mahdollista käyttää minkä vain palvelun ollessa kyseessä!

Myymme sekä XR-tekniikkaa että koko sisällöntuotantoa – kysy tarjous!

XR-elämys hotelleille

Haluatko esitellä hotellisi erilaisia huoneita, ravintoloita ja muita palveluja koukuttavalla tavalla DayTripster-sovelluksessamme? 360-kuvaajamme ja XR-tiimimme on valmiina auttamaan ja ideoimaan yhdessä! XR-elämys tuo aivan uudenlaista lisäarvoa. Ota yhteyttä!

Lue lisää: Palvelut yrityksille

OTA YHTEYTTÄ!