Pop up -näyttely Torikortteleissa 3.–29.5.

Matkailijan Olotila on myös taidegalleria! Tilassa järjestetään Aoi Yoshizawan ja sisarusten Laura Gröndahlin ja Riikka Gröndahlin popup-taidenäyttely 3.5. alkaen. Lisäksi tilassa on yksi Malaika Mollelin teos.

Ellet pääse paikan päälle, on Instagramissamme luvassa myös etätaidenäyttelyitä ja taiteilijahaastatteluita.

Aukioloajat

Osoite: Aleksanterinkatu 28, Torikorttelit

Arkisin maanantaista perjantaihin klo 10.00–18.00.

Lauantaisin klo 12.00–18.00.

Seuraamme kävijärajoituksia, joten saatat hetken joutua odottelemaan ulkosalla. Muista maski ja turvavälit!

Aktiivista ohjelmaa Insta Livessä – seuraa Tripsterin Instagram-kanavaa!

Tervetuloa näkemään kiinnostavaa, matkatunnelmaa tavoittavaa taidetta hurmaavaan Olotilaan! Tervetuloa muutenkin paikan päälle tekemään ostoksia, ihailemaan (ja ostamaan) Vihersisustus Hetken upeaa kasvimaailmaa, nauttimaan matkan fiiliksestä sileän hiekan ja palmunlehvien äärelle sekä kohtaamaan muita matkailijoita, turvavälit toki huomioon ottaen.

Aoi Yoshiwara

Aoi Yoshizawa on tekstiilimuotoilija ja kuvataiteilija, joka työskentelee Harakan saaren taiteilijatalossa Etelä-Helsingissä. Hän on kotoisin Tokiosta Japanista, mutta nyt häntä eniten inspiroivat Harakan luonto, värit, valo ja muodot – erityisesti horisonttinäkymä. Innostus merimaisemaan näkyy hänen taideteoksissaan ja tekstiilitöissään. Aoi on työskennellyt kansainvälisissä muotoiluprojekteissa ja esitellyt taidettaan sekä soolonäyttelyissä että osana isompaa ryhmää niin Suomessa kuin Japanissakin.

Laura Gröndahl

Laura Gröndahl on muotoilija ja taiteilija. Hän asuu ja työskentelee Kellokoskella. Ennen Kellokoskelle muuttamista hän vietti vuosia Barcelonassa, mikä on vaikuttanut värien käyttöön ja muotokieleen. Hän on alun perin valmistunut vaatesuunnittelijaksi, mutta rakastui kuosisuunnitteluun. Lauran kuoseja on voinut nähdä muun muassa Nansolla, Vimmalla ja H&M:llä. Hän on suunnitellut myös Tampereen raitiovaunujen penkkien kuosin. Suunnitteluprojektien lisäksi Laura maalaa ja tekee kuvituksia, joista viimeisimpänä esimerkkinä on teossarja “Flowers and plants”. Hän on tehnyt sarjasta muraaleja esimerkiksi Keran halleille Espooseen.

Riikka Gröndahl

Riikka Gröndahl on monialaisesti työskentelevä kuvataiteilija. Torikortteleissa Gröndahlilta nähdään printtejä sekä uniikkeja käsinmaalattuja posliiniastioita. Gröndahl on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Göteborgin yliopistosta vuonna 2018 ja hänen teoksiaan on ollut esillä muun muassa Designmuseossa sekä Helsingin, Turun ja Göteborgin Taidehalleissa.

Malaika Mollel

Malaika Mollel on taiteilija ja vaatesuunnittelija Helsingistä. Hänen maalauksissaan esiintyy voimaannuttavia hahmoja, joista jokainen kertoo oman tarinansa. Malaika tuo taiteessaan esiin monikulttuurisuutta käyttäen inspiraationa omia juuriaan sekä matkailun myötä kertyneitä kokemuksiaan. Mollel Malaika Artin valikoimasta löydät myös keväällä 2021 julkaistut taiteesta tehdyt uniikit vaatteet.

Lue lisää Matkailijan Olotilasta Torikortteleiden toukokuussa.

Matkailijan Olotila -Tripsteri & Seikkailijattaret @ Torikorttelit
Matkailijan Olotila pop up -Tripsteri & Seikkailijattaret @ Torikorttelit

Torikortteleiden tilat on saatu käyttöön Torikortteleilta. Yhteistyössä myös: PING Helsinki.

Kommentit:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *