Virolaista designia: Liina Viiran hihallinen huivi

Liina Viiran hihallinen huivi on todellakin muhkea huivi, jossa on hihat. Varsin simppeliä ja erittäin kätevää! Huivi on 100% villaa ja se on niin pitkä, että sen saa kiedottua monin eri tavoin kehon ympärille – vain mielikuvitus on rajana!

Huivia voi käyttää tavallisena kaulahuivina, bolerona, pipon asemesta tai kietoa sen erilaisiksi villapaidoiksi  – jopa hameeksi tai turbaaniksi.

Talvella huivi kulkee kätevästi mukana varavillatakkina tai -paitana, kun sen kietoo kaulahuiviksi talvitakin päälle. Ei tarvitse erikseen kantaa mukana villatakkia. Eri pukemistavoilla voi helposti säädellä sitä, miten lämmittävä se on ja eri kietomistavoilla siitä saa hyvin erinäköisiä lopputuloksia. Huivin hihansuissa on aukot peukaloille eli sillä saa kätevästi suojattua myös ranteet kylmältä.

Katso kaikki kuvat:

Huivi tarttuu varmasti mukaan myös kesäiltoina – Suomessa tai Virossa ei koskaan voi tietää, olisiko kesäillan oikea varustus kukkamekko vai pilkkihaalari. Ei huivi nyt ihan pilkkihaalaria korvaa, mutta on se ainakin huomattavasti tyylikkäämpi!

Koska huivi on 100% villaa, se on oikeasti lämmin, mutta toisaalta myös hengittävä.

Huivista on yksi koko, joka sopii kaikille ja sitä on lukuisissa herkullisissa väreissä.

Liina Viira uskoo käytännölliseen ja ajattomaan designiin sekä luonnollisiin materiaaleihin. Tuotantoprosessi on reilu ja tuotteet valmistetaan Virossa. Tarkoituksena on, että tuotteet kestävät kauemmin kuin lyhyen sesongin – niin laadullisesti kuin designinkin puolesta.

liinaviira.com

Uusimmat tuotearviot


[the_grid name=”Tripsteri testaa uusimmat”]

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *