Matkamusaa ja virtaa!

Yksi matkustamisen ankeimmista puolista on se, ettei omaa musaa voi kuunnella muuta kuin epäsosiaalisesti kuulokkeista. Entäpä, kun valmistaudutaan illanviettoon meikkaamalla ja maallaamalla uusia asuja? Tai vietetään romanttista yötä hotellihuoneessa? Musiikki tulee tarpeeseen monessa tilanteessa!

Matkalle kätevä peli on Diel Pulsen mobiilikaiutin! Laite toimii myös virtapankkina, eli lataa kännykkäsi samalla, kun kuuntelet musaa! Kätevä ominaisuus, jos haluat musiikkia ja virtaa rannalle tai puistopiknikille. Kajarissa on myös FM-radio, jos omat musat loppuvat kesken. Akku pelittää useita tunteja.

Kätevän kokoinen kajari mahtuu vaikka käsilaukkuun ja sen voi kytkeä äänilähteeseen joko mukana tulevalla piuhalla tai Bluetooth-yhteydellä. Kaiuttimella voi luukuttaa musaa myös suoraan SD-muistikortilta.

Myös lapsiperheen loma on pelastettu: lapsi pääsee kuuntelemaan iPadiltä omankielisiä lastenohjelmia tai koko perhe suomeksi tekstitettyä leffaa ennen nukkumaanmenoa ilman että liikenteen möly, meren kuohunta tai biletyksen äänet peittävät laitteen omien kajareiden tehon alleen.

Turhin ominaisuus on laitteen vilkkuva värivaloloiste, mutta onneksi sen saa kytkettyä pois.

(Yhteensopiva iOS – ja Android-puhelinten kanssa.)

[su_box title=”Plussat ja miinukset”]

+ Ei kahta erillistä kajaria johtosotkuineen
+ Yllättävän hyvä äänentoisto ja bassosaundi
+ Kännykän lataus musiikkia kuunnellessa

– Turhat valot, joita on alkuun vaikea saada pois
– Kovaääninen ohjeistus englanniksi

[/su_box]

©Paula Kultanen Ribas

Uusimmat tuotearviot


[the_grid name=”Tripsteri testaa uusimmat”]

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *