Luonnonmukaista matkakosmetiikkaa vol. 4: Mádaran sävyttävät päivävoiteet

Biodelly on lähettänyt matkakosmetiikkaa Tripsterin testattavaksi. Arvoihimme perustuen testaamme pelkästään luonnonmukaista kosmetiikkaa. Sarjan neljännessä osassa esitellään Mádaran matkakokoiset sävyttävät päivävoiteet.

Mádara on latvialainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet sisältävät luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita. Lähes kaikilla sarjan tuotteilla on Ecocert luomusertifikaatti. Sarjan nimi tarkoittaa herkkää, aromaattista latvialaista niittykasvia.

“Biodelly tarjoaa Tripsterin lukijoille kaikista normaalihintaisista tuotteistaan 15% alennuksen koodilla TRIPSTERIKESÄ. Tarjous on voimassa 15.8.2016 asti! Heinäkuussa toimitus on ilmainen!”

Sävyttävästä päivävoiteesta löytyy kaksi sävyvaihtoehtoa. Sun Flower on näistä tummempi ja lämmin, Moon Flower on vaaleampi ja taittaa roosaan. Talven jälkeen Moon Flower sopii iholleni huomattavasti paremmin, mutta elän toivossa, että kesän aikana myös Sun Flowerille löytyy käyttöä.

Tuoksu on tuttu: raikas ja ruohomainen, kuten Mádaran peruskosteuttavissa kasvovoiteissa. Voiteen koostumus on ohut, notkea ja kosteuttavan tuntuinen. Aika vesimäinen. Tuote poikkeaa selvästi esimerkiksi BB-voiteista, joissa on enemmän peittokykyä lisääviä pigmenttejä. Jälki ei siis ole peittävä, vaan läpikuultava ja hillitysti valoa heijastava. Tuote sopii hyväkuntoiselle ja tasaväriselle iholle. Minun tapauksessani kesäiholle, joka on kosteutettu ja auringon hellimä. Pitkän lentomatkan jälkeisiä mustia silmänalusia tuote ei peitä, mutta entä sitten? Silmäpussithan on kautta aikain kertoneet siitä, että on ollut kivaa.

Kuten monet Mádaran kasvovoiteet, sävyttävät päivävoiteet ovat vakuumipakattuja. Muovinen pumppupullo estää ilmaa ja bakteereita pääsemästä voiteeseen ja takaa mahdollisimman pitkän säilyvyyden.

Tuotteen ainoa huono puoli on sen hinta. Pieni 15 millilitran purkki maksaa normaalihintaisena 9,90€. Täysikokoinen 50 millilitran purkki maksaa 27,90€, joten senkin saa lennolla ottaa käsimatkatavaroihin. Miksi siis maksaa pienestä purkista, jos isokin täyttää vaatimukset? Toisaalta ainakaan ei harmita yhtä paljon, jos pikkupullo hajoaa lentomatkan paineessa. Ei ole yhdellä kädellä laskettavissa ne kerrat kun nesteet ovat levinneet matkalaukun pohjalle. Viidentoista millilitran purkki on myös ihanan pieni, ja saan mahtumaan mukaan tavallista enemmän matkakosmetiikkaa. Joka tapauksessa, tuote menee matka- tai täysikokoisena vakiokäyttöön.

Biodelly tarjoaa Tripsterin lukijoille kaikista normaalihintaisista tuotteistaan 15% alennuksen koodilla TRIPSTERIKESÄ. Tarjous on voimassa 15.8.2016 asti! Heinäkuussa toimitus on ilmainen!

Tilaa Mádara Moon Flower sävyttävä päivävoide 15ml
Tilaa Mádara Sun Flower sävyttävä päivävoide 15ml
Tutustu Mádaran muihin tuotteisiin

[su_box title=”Plussat ja miinukset”]

+ Hygieeninen pumppupullo
+ Notkea koostumus
+ Kirkastaa ihoa
+ Raikas tuoksu
+ Ecocert
– Vain kaksi sävyvaihtoehtoa
– Ei peittävä
– Matkakoko (15ml) on hintava

[/su_box]

©Soile Vauhkonen

Uusimmat tuotearviot


[the_grid name=”Tripsteri testaa uusimmat”]

Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut yrittäjä ja sunnuntai-bloggaaja.

Kommentit (1):

Hanna 19.07.2016 20:21

Tuo miinuskohta "ei peittävä" on minulle pluskohta. Iho on luonnollisen näköinen mutta väri tasaisempi. Ihastuin heti juuri tuotteen keveyteen. Jos itse antaisin miinusta, se olisi haju. Muuten tämä on ollut ehdottomasti paras kokeilemani Madaran tuote.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Soile Vauhkonen 19.07.2016 21:37

Olen samaa mieltä, että läpikuultavuus on plussa. Lähinnä ajattelin mustia silmänalusia kun laitoin sen miinuksen, mutta nekin saa tarvittaessa peitettyä valokynällä. Haju on minusta ihanan raikas, mutta sekin on makuasia. Eli samaa mieltä: todella ihana tuote Mádaralta! Olen myös tyytyväinen, että sain sävyttävän päivävoiteenkin vihdoinkin vaihdettua luomuun.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *