Johdot solmussa matkalaukussa? – Tilaihme elektroniikan kuljetukseen

Piuhoilla on salaliitto ihmisiä vastaan. Ihan sama, kuinka hyvin ne pakkaat laukun pohjalle, sillä perillä kuulokejohdot ovat ovelasta kietoutuneet laturijohtoon ja virtapiuhat menneet solmuun keskenään. Täysin identtisiä johtoja ties mihin tarkoituksiin saa kaivella tumman laukun syövereistä eikä oikea osu käsiin kuin vasta koko laukun myllättyäsi. Vaan ei enää!

Testasin viikonloppureissulla kätevää elektroniikan säilytyskoteloa. CD-sukupolveen kuuluvana tästä tulee ensimmäisenä mieleen cd-levyjen kuljetuskansio. Vaikka kotelo menee pieneen tilaan, tavaraa mahtuu sisälle yllättävän paljon ja se suojaa jämäkästi, vaikka laukku ottaisi hieman osumaa matkan varrella. Ja mikä tärkeintä: ensimmäistä kertaa sain laitettua piuhat rotiin! Kukin laite pysyi kiltisti omassa karsinassaan ja oikea johto löytyi aina heti tarvittaessa ihananväristen tarranauhojen avulla.

Testaamaani 26 x 4,2 x 16 cm -kokoiseen säilytyslaukkuun mahtuu kaksi ulkoista muistia – tai muisti ja varavirtalähde – kuusi muistitikkua, neljä muistikorttia, neljä johtoa ja vaikka pari kynää. Mukaan tulee säilytyspussi muistille ja tarranauhat piuhojen sitomiseen ennen karsinointia. Lyhyelle matkalle tämä kotelo oli turhan iso, mutta pidemmälle lomalle juuri passeli. Kaikki elektroniikkahärpäkkeet menevät samaan suojukseen ja koko komeus kulkee kätsysti käsimatkatavaroissa. 

Kotelo tulee varmasti kulkemaan mukana kaikkialla missä kurittomat piuhat voisivat olla riesana: treenikämpällä nauhoitellessa, lomalla kameran kanssa reissatessa tai vaikka kahvilassa läppärin kanssa työskennellessä.

[su_box title=”Plussat ja miinukset”]

+ Pitää pikkusälän tallessa johdot solmuttomina
+ Suojaa kolhuilta

– Tarpeeton, jos mukana kulkee vain yksi muistitikku ja kännykän laturi[/su_box]

©Paula Kultanen Ribas

Uusimmat tuotearviot


[the_grid name=”Tripsteri testaa uusimmat”]

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *