Matkailutoimittajien perustama Tripsteri.fi alkaa julkaista opaskirjasarjaa

Matkailutoimittajien perustama matkailusivusto Tripsteri.fi alkaa julkaista verkko-oppaansa ohella myös printtioppaita suosittuihin matkakohteisiin. Tripsterin matkaopassarjaa kustantaa Bonnier-konserniin kuuluva Readme.fi Oy.
Ensimmäinen opas, Tripsteri Islanti, ilmestyy kesällä 2017.

”Matkaopaskirjasarja on luonnollinen seuraava askeleemme Tripsterin kehittämisessä. Olemme matkailijan mukana matkoista haaveillessa, matkan suunnittelussa ja myös matkalla paikan päällä”, sanoo Tripsteri-osuuskunnan koordinaattori Tuulia Kolehmainen.

Printtioppaissa voi menovinkkien lisäksi julkaista pidempiä tarinoita ja taustoittavia juttuja kohteesta. Tripsteri kehittää parhaillaan myös omaa mobiilimatkailuapplikaatiota, jonka kehitystyöhön liittyen matkailumedia voitti finaalisijan Helsingin Sanomain Säätiön järjestämässä Uutisraivaaja-mediainnovaatiokilpailussa. Voittaja ratkeaa syykuussa 2017.

”Haluamme olla monikanavainen matkailumedia, josta saa asiantuntevaa, laadukasta ja rehellistä tietoa matkakohteista. Matkailu kasvaa toimialana jatkuvasti ja matkoja tehdään koko ajan enemmän. Laadukkaille matkailusisällöille on tarvetta.”

Tripsteri.fi:ssä on tällä hetkellä 30 kattavaa matkaopasta pääasiassa eurooppalaisiin kohteisiin. Sivustolta löytyy oppaat myös kaukokohteisiin kuten Tieto-Finlandia-palkitun Mari Mannisen Peking-opas ja Siru Vallealan kirjoittama opas Tokioon.

Tripsteri.fi on aikaisemmin muun muassa Mondon matkaoppaita kirjoittaneiden kokeneiden matkailutoimittajien perustama matkailusivusto, joka antaa asiantuntevaa ja jatkuvasti päivittyvää tietoa matkakohteista. Kaksi vuotta sitten perustetun Tripsterin tekijät ovat kohteidensa asiantuntijoita. Lähes kaikki asuvat tai ovat asuneet paikoissa, joista he kirjoittavat.

Tripsteri löytyy osoitteesta www.tripsteri.fi.

Tripsteri Islanti -matkaopaskirja (Satu Rämö) ilmestyy elokuussa 2017.

Tripsteri-jengiä Matkamessuilla 2017

Kommentit:

Seija Jokinen 14.03.2017 18:23

Tosi harmi, jos kirja ilmestyy vasta elokuussa, kun olen Islantiin matkustamassa heinäkuussa 2017

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Satu Rämö 14.03.2017 18:35

Hei Seija! Elokuun puolella tosiaan on vasta ilmestyminen... Mutta täältä Tripsterin verkko-oppaasta löytää kyllä paljon vinkkejä myös ja täällä voi kysellä kaikkea reissuun ja matkansuunnitteluun liittyvää. Vatsaan mielelläni :-)
t.Satu

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *