Ateenan hotellit

Ateenassa korkea hinta ja neljä-viisi tähteä ei välttämättä tarkoita että hotellin sijainti on hyvä, tai että fasiliteetit olisivat ajan tasalla. Erikoisia hotelleja on toistaiseksi vähän tarjolla, mutta tarjonta kasvaa koko ajan. Kaikki isot ketjut, kuten Hilton-hotellit ovat edustettuina kaupungissa.

Ateenassa on myös paljon pieniä perhehotelleja, jotka sopivat pienimuotoisempaa ja persoonallisempaa asumista hakeville. Useat hostellit tarjoavat ajanmukaisia huoneita ja yhteistiloja. Tasokas hostelli saattaa olla laadukkaampi vaihtoehto kuin edullinen hotelli.

Parhaat kalliit ja erityiset hotellit

Hotel Grande Bretagne on klassikkohotelli, joka sijaitsee aivan ydinkeskustassa Syntagman-aukiolla. Hotellissa ovat majailleet niin natsit toisen maailman sodan aikana, kuin myöhemmin muun muassa Winston Churchill. Historian vapinaa ja tyylikkyyttä kaipaavalle.

King George on toinen Syntagma-aukion luksushotelli, jonka katolla voi uida Akropolista samalla ihaillen. Sijainti on mitä parhain. Amerikkalaistyylistä ketjuhotelliluksusta arvostavalle.

Coco-Mat hotels Athens -ketjulla on kaksi hotellia Ateenan keskustassa, Kolonakissa ja Koukakissa. Kauniit hotellihuoneet, joissa useassa näkymät sekä mahdollisuus uida ja vuokrata hotellin personaallisia puupyöriä. Hotelli arjen luksusta ja estetiikkaa etsivälle.

AthensWas Hotel sijaitsee Akropoliksen juurella lähellä Plakan kaupunginosaa, vilkkalla kävelykadulla. Useasta huoneesta näkymät Akropolikselle. Modernia designia arvostavalle.

Keskihintaiset hotellit

Hermes on keskisuuri boutique-hotelli, joka sijaitsee Plakassa lähellä Syntagman metroasemaa. Huoneiden sisustukset kaipaisivat päivitystä, mutta hotellin hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Herodion on hintatietoiselle oiva valinta. Koukakin alue on viehättävä ja monesta huoneesta on näkymät Akropolikselle. Hotellissa on poreallas ja kattoterassilla jokainen hotellin asukas voi nauttia näkymästä Akropolikselle.

Fresh Hotelilla on modernisti sisustettuja huoneita eri hintaluokissa. Kaunis kattoterassi ja hyvä sijainti Psirin alueella.

360 Degrees Hotellin huoneissa on moderni ja tyylikäs sisustus. Kattoterassilta ihailet Akropolista. Hyvä aamiainen. Sijaitsee aivan Monastirakin metroaseman vieressä.

Edulliset hotellit

Art Gallery Hotel sijaitsee entisessä taidegalleriassa ja tarjoaa yksinkertaista asumista hyvällä sijainnilla.

Hotel Phaedra City Hotel on Plakassa sijatseva edullinen hotelli. Hyvällä tuurilla saat huoneen, josta on näkymät Akropolikselle.

Hotel Adrian on pieni hotelli, jossa on raikkaita huoneita. Sijaitsee Monastirakissa. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta.

Hotel Adonis tarjoaa bed and breakfast-majoitusta Plakassa. Huoneet ovat viihtyisiä ja niitä on hiljattain uudistettu. Aamiaisen voi nauttia kattoterassilta, josta on näkymät Akropolikselle.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Kuva: Olivier Lergrand, Unsplash

Johanna Lilius

Kaupunkitutkija ja tietokirjailija, joka tekee mielellään etätöitä lapsuutensa maisemissa Ateenassa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *