Tallinna – Ravintolat ja kahvilat

Tallinna-sivuja uudistetaan 2021-2022 uuden Tripsteri Tallinna -matkaopaskirjan myötä. Kirja ilmestyy alkuvuodesta 2022! Päivitetyn Tallinnan tarjonnan löydät ilmaisesta DayTripster-sovelluksesta – lataa sovelluskaupoistasi!

Brunssit ovat ilmestyneet Tallinnan kaupunkikuvaan! Lounasta Virossa syödään vasta iltapäivällä ja parin euron keittolounaat eivät ole harvinaisuus vaan jokapäiväistä herkkua. Usein lounaalla on tarjolla keitto, pääruoka ja jälkiruoka – niistä voi valita mieleisensä tai jos on reilumpi nälkä, niin koko paketti on komplekt, ja sen saa edullisempaan hintaan. Kasvissyöjille ja vegaaneille on mukavasti vaihtoehtoja ja luomu ja pientuottajien tuotteita suosivia ravintoloita löytyy. Fine dining -vaihtoehtoja on runsaasti!

Kahviloissa nautitaan erilaisia piirakoita, kakkuja ja pirtelöitä. Olutravintoloissa on tarjolla myös paikallisten pienpanimoiden tuotteita. Viinin ystävistä huolehtivat vinoteekit.

Veera Marjamaa

Tallinnassa asuva käsikirjoittaja, näytelmäkirjailija ja bloggaaja.

Kommentit (1):

Caroline Wilenius 16.07.2018 10:13

Hei! Olisi kiva saada lisää rafla-vinkkejä Tallinnaan. Instagram storyssä on ollut suosituksia mutta ei näy täällä. Samoin mobiililla alla olevat linkit eivät toimi (kokeiltiin kahdella puhelimella/android).

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *