Day spat

ZEN Spa

ZEN spa on suunniteltu aasialaista filosofiaa mukaillen ja tunnelma niissä on harmoninen ja rauhallinen. Molemmissa on mahdollisuus varata japanilaisella kylpyaltaalla varustettu saunatila erikseen pienille ryhmille tai pariskunnille ja tiloihin on mahdollista tilata syötävää ja juotavaa. Saunasta voi vierailla hoidoissa tai vaihtoehtoisesti varata hoidot ilman saunamahdollisuutta. Kannattaa tarkistaa erikoistarjoukset ja paketit. Molemmat spat tarjoavat laajan valikoiman hoitoja. ZEN spa toimii kahden eri hotellin yhteydessä.

ZEN Spa von Stackelberg

Intiimissä ZEN Spa von Stackelbergissa voi nauttia tunnelmasta pienemmällä kokoonpanolla.  Jos vain hiukankin hiukoo von Stackelbergissa saunoessa kannattaa ehdottomasti tilata virolaisia pikkusuolaisia  “Estonian snacks” – mainio annos paikallisia herkkuja! Annokset tulevat lähituotteita suosivasta Emmeline & Otto -ravintolasta, johon voi toki piipahtaa myös syömäänkin. von Stackelberg sijaitsee vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä eli kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteen pysäkit (Hotell Tallinn) sijaitsevat hotellin edessä.

Toompuiestee 23  ZEN Spa von Stackelberg

ZEN Spa Kreutzwald

Isommille ryhmille suosittelemme ZEN Spa Kreutzwaldia. Kreutzwald sijaitsee lähellä ydinkeskustaa, mutta on matkan varrella esimerkiksi Kristiineen, Rocca al mareen tai Saku suurhalliin. Kreutzwaldin lähellä ovat julkisen liikenteen pysäkit (Tõnismägi ja Koidu). Kristiine keskuksesta kävelee noin kymmenessä minuutissa Kreutzwaldiin.

Mainitsemalla tilauksen yhteydessä sanan TRIPSTERI kaikista normaalihintaisista hoidoista ja paketeista saa -10%.

Endla 23   ZEN Spa Kreutzwald

Sinine Salong

Ylellinen day spa, josta löytyy laaja valikoima hoitoja hieronnoista manikyyreihin, pedikyyreihin ja kasvohoitoihin.

Narva mnt 1 Sinine Salong

CITY SPA

City Spa sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa ja tarjoaa sekä fittness-tunteja että spa-hoitoja.  City Spa ei ole välttämättä edullisimmasta päästä, mutta heillä on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Varmaa laatua ja helppo vaihtoehto kiireiselle matkailijalle.

Rävala 4 City Spa

VIIMSI K-18 SPA

Viimsi Spa on osa suurempaa viihdekeskusta, joka sijaitsee Tallinnan ulkopuolella. Span kanssa samassa rakennuksessa on vesipuisto Atlantis, elokuvateatteri ja ravintoloita. K-18 spa on nimensä mukaisesti tarkoitettu aikuisille. Tunnelma on rauhallinen ja allasbaarista voi tilata drinkkejä poistumatta altaasta.

Randvere tee 11, Viimsi Viimsi Spa

 

Veera Marjamaa

Tallinnassa asuva käsikirjoittaja, näytelmäkirjailija ja bloggaaja.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *